Гороскоп на вихідні за мотивами фільму "Перевізник": передбачення від Джейсона Стейтема

Гороскоп на вихідні 3-4 лютого за мотивами фільму "Перевізник"

Що робити на вихідні: гороскоп від героя Джейсона Стейтема за мотивами фільму "Перевізник".

Поділитися:

Дивіться першу та другу частину екшену "Перевізник" сьогодні, 3 лютого, о 15:15 на "1+1 Україна".

Овен: Готуйтеся до дивовижних випробувань і водіння на максимальній швидкості. Завдання: вирушити в невідомий шлях і вразити своєю рішучістю.

Телець: Розслаблення і незабутні враження, прогулянки або марафон фільмів — ось ваша програма на вихідні.

Близнюки: Цими вихідними вирушайте на соціальні події, обговорюйте тренди та вражайте аудиторію своїми шармом та ерудицією.

Рак: Ваші вихідні будуть сповнені домашньою атмосферою і теплотою родини. Пригостіть близьких власноруч приготованими стравами та влаштуйте домашній кінозал.

Лев: Активні види відпочинку — ось що допоможе вам відчути себе головним героєм справжнього блокбастера.

Діва: Вирушайте у світ нових знань і вражень. Курси, майстер-класи або просто нова книжка дадуть вам змогу відкрити для себе щось нове.

Терези: Відвідайте художню галерею, кінотеатр або театр. Не забудьте про романтичний вечір у колі близьких.

Скорпіон: Пориньте у світ інтриг і таємниць. Для вас ідеальною розвагою стане гостросюжетний фільм, наприклад, "Перевізник".

Стрілець: Спробуйте щось нове і незвичайне. Екстремальний вид спорту або несподівана поїздка за місто додадуть вашому життю пристрасті.

Козоріг: Спа-процедури, купання в гідромасажній ванні або заняття йогою — оберіть, що допоможе вам відновити енергію у ці вихідні.

Водолій: Ваші вихідні повинні бути сповнені інноваціями. Подивіться фільми науково-фантастичної тематики або відвідайте виставку сучасного мистецтва.

Риби: Вам варто зануритися у світ фантазій і творчості. Створюйте малюнки, пишіть вірші, поглиблюйтеся у світ казок, дивіться фантастичні фільми.

Козоріг: Спа-процедури, купання в гідромасажній ванні або заняття йогою допоможуть вам відновити енергію цими вихідними.

Водолій: Ваші вихідні мають бути наповнені інноваціями. Подивіться фільми науково-фантастичної тематики або відвідайте виставку сучасного мистецтва.

Риби: Вам варто зануритися у світ фантазій і творчості. Створюйте малюнки, пишіть вірші, заглиблюйтеся у світ казок, дивіться фантастичні фільми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Падіння Олімпу", "Швидкість", "Перевізник": які фільми покажуть на "1+1 Україна" цього тижня (програма)

Новини по темі