Гороскоп на жовтень 2023: які зміни чекають на Близнюків у другий місяць осені

Гороскоп на жовтень 2023 Близнюки

Гороскоп для Близнюків на жовтень 2023 від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Близнюків у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

10 жовтня Плутон у 8 домі гороскопа. Це сектор великих грошей. Якщо у вас були якісь очікування або фінансові ситуації ще з травня місяця, вони можуть вирішитися після ціє дати. Венера в цей же день входить у ваш 4 дім гороскопа, приносячи красу і спокій у ваш будинок і сімейне життя.

Крім того, 10 і 11 жовтня Венера впливатиме на Сатурн, закликаючи до дисципліни і порядку. Варто навести лад у вашому домі і звільнитися від зайвих речей. Також можливе возз'єднання з родичами, яких давно не бачили, або з друзями з минулого.

13 жовтня Марс, планета активності та руху, входить у ваш шостий дім гороскопа. Цей сектор пов'язаний з вашою роботою, обов'язками і турботами в повсякденному житті. Ви можете відчути збільшення робочої активності, можливо, буде потрібно більше зусиль і руху. Також будьте обережними, щоб уникнути конфліктів на роботі або з колегами.

14 жовтня — Сонячне затемнення у 5 домі. Ця подія може принести нову творчу ідею, початок романтичних стосунків, а також радісні моменти у вашому житті. Меркурій у шостому домі також передбачає новини, знайомства або можливість урегулювати ділові питання.

23 жовтня Меркурій продовжує впливати на ваш 6 дім, що може принести нову інформацію, контакти або завдання, пов'язані з вашою роботою, обов'язками чи здоров'ям. Будьте уважні до деталей і документів, які можуть знадобитися вам у цей період.

24 жовтня Сонце входить у 6 дім гороскопа — сектор роботи, здоров'я і зобов'язань. У цей період вам знадобиться ще більше енергії для вирішення завдань у цих сферах.

Місячне затемнення 28 жовтня завершує коридор затемнень. Ця подія може закінчити якісь теми, прояснити ситуації і завершити цикли. Затемнення відбувається у вашому 12 домі. У цей період можливе позбавлення від чогось, закінчення певних подій або навіть подорож в ізольовані місця. Будьте обережні з особистою інформацією і секретами, оскільки вони можуть вийти назовні.

Новини по темі