Гороскоп на жовтень 2023: які зміни чекають на Дів у другий місяць осені

Гороскоп на жовтень 2023 Діва
Freepik

Гороскоп для Дів на жовтень 2023 від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Дів у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

6 жовтня Меркурій увійде у ваш сектор фінансів. Через спілкування та знайомства відкриються нові можливості та ідеї для додаткового заробітку. Це може призвести до нових клієнтів або пропозицій щодо роботи, проєктів та інших можливостей, пов'язаних з фінансами.

10 жовтня Плутон, планета трансформації та змін, спонукає до змін у п'ятому будинку гороскопа — задоволення, діти, кохання та радість. Ця планета може допомогти вирішити питання, які раніше не просувалися раніше. Наприклад, проблеми з дитячими садками, школами або іспитами можуть бути вирішені після 10 жовтня. Можливі позитивні зміни у бізнесі, фінансах, родині та коханні. Хтось отримає добрі новини про вагітність.

Також 10 жовтня Венера входить у ваш знак Діви до 9 листопада. Чекайте змін у стосунках і відносинах з людьми. Коли Венера перебуває у вашому знаку, ви стаєте магнітом для уваги і привертаєте погляди, людей, кохання, а також можливості для створення романтичних і ділових відносин.

13 жовтня Марс входить до вашого третього будинку гороскопа, що сигналізує про збільшення активності в сфері комунікацій. Протягом жовтня ви можете очікувати на інтенсивний потік спілкування та можливість здійснити подорож.

14 жовтня — Сонячне затемнення в секторі грошей, що може мати важливий вплив на вашу фінансову ситуацію та сприйняття власної цінності. Ця подія сигналізує про можливість змін у сфері доходів, роботи, та власного відношення до грошей та цінностей.

23 жовтня Меркурій входить у ваш третій будинок гороскопа. Це період спілкування, комунікації та можливості знайомств. Можливі зміни у вашому оточенні.

24 жовтня Сонце також входить у ваш третій будинок гороскопа, додаючи енергії сектору спілкування. Вам може знадобитися новий телефон або комп'ютер. Техніка, яку ви оберете, може стати інструментом для покращення спілкування та зв'язків.

28 жовтня — Місячне затемнення в дев'ятому будинку подорожей та розширення горизонтів. Це може вказувати на те, що ви плануєте або вже готуєтеся до подорожі. Дев'ятий будинок також відповідає за міжнародні зв'язки, що може означати важливість зовнішньої комунікації та співпраці з іншими країнами. У цей період ви також можете зіштовхнутися з юридичними питаннями або судовими справами.

Як правильно вибрати посуд по фен-шуй, дивіться:

Новини по темі