Гороскоп на жовтень 2023: які зміни чекають на Козорогів у другий місяць осені

Гороскоп на жовтень 2023: які зміни чекають на Козорогів у другий місяць осені
Freepik

Гороскоп для Козорогів на жовтень 2023 від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Козорогів у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

6 жовтня Меркурій увійде у ваш 10 дім кар'єри та роботи. Ваш статус зміниться, наприклад, станете батьками чи заручитеся. Можливий переїзд. Ви отримаєте нову інформацію, яка натякне на події затемнення 14 жовтня. 

10 жовтня Плутон, планета трансформації та змін, перестає бути ретроградним. Буде прогрес у важливих питаннях. Найбільшого впливу зазнають ті, у кого асцендент у 27 градусі Козорога або день народження 18-19 січня. Тема самовираження та статусу буде актуальною.

Також 10 жовтня Венера входить в 9 дім юридичних справ та закордону та стає навпроти Сатурна, планети дисципліни та дорослішання. Будете співпрацювати із закордонними фірмами. Можлива поїздка в іншу країну та роман з іноземцем. Ви будете навчатися або викладати. Варто буде скласти серйозний план. На вас чекає медійна активність.

13 жовтня Марс входить в 11 дім мрій та друзів. Буде зустріч з багатьма приятелями. Запишетеся до спортивного клубу. Можлива організація великого заходу. Багато спілкуватиметеся через Інтернет. Організуєте онлайн бізнес.

14 жовтня — Сонячне затемнення в 10 домі кар'єри. До 29 жовтня астрологиня не радить приймати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити чи скасувати протягом років. Вийдете на новий рівень у професії. Можете змінити роботу. Деякі Козероги матимуть поповнення в родині. Визначите нову мету. Вас потішать нагородами.

23 жовтня Меркурій входить у в 11 дім майбутнього та мрій. Почнете робити те, що завжди хотіли. Ймовірне підписання контрактів. Займетеся продажем. 

24 жовтня Сонце також входить у ваш 11 дім майбутнього, мрій та друзів, там же Місяць. Ви станете центром уваги. Сприятливий час для медійних людей. Будуть емоційні події та зустрічі.

28 жовтня — Місячне затемнення в 5 домі радості, дітей та задоволень. Відбудуться зміни в житті дітей. Ви повернетеся до дитячих захоплень. Варто порадувати себе.  

Уран та Юпітер йдуть по 5 домі. Це може свідчити про другий шанс, пов'язаний із задоволенням. Можете відновити романтичні стосунки. Якщо ви творча людина, то вам запропонують проєкт люди, з якими ви вже працювали.

Як приготувати гарячу закуску з лавашем, дивіться:

Новини по темі