Гороскоп на жовтень 2023: які зміни чекають на Овнів у другий місяць осені

Гороскоп на жовтень 2023 Овен
Freepik

Гороскоп для Овнів на жовтень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Овнів у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

6 жовтня Меркурій, планета комунікацій і знайомств, може принести якісь важливі зміни у вашому житті. Меркурій входить у ваш сьомий будинок стосунків, який також пов'язаний із новинами та інформацією. Це може бути якась важлива новина або повідомлення, яке скаже вам, чого очікувати від майбутнього затемнення, яке відбудеться 14 числа. Також в цей період можливі перемовини та комунікації з іншими людьми.

10 жовтня Плутон, планета влади, впливу та великих грошей, змінює свою траєкторію. Починаючи з 1 травня, Плутон був у ретроградному русі, а тепер нарешті рухається вперед, розгортаючись у вашому 10 домі гороскопу. Це означає, що ваші цілі та досягнення, а також бажання впливати та контролювати ситуацію, особливо в сфері кар'єри, почнуть розвиватися з 10 жовтня.

Венера цього ж дня переходить у сектор кохання — 5 дім гороскопу. Це може призвести до романтичних відносин, новин у сфері кохання та позитивних новин щодо дітей або фінансового благополуччя, пов'язаного з ними. Також цей перехід Венери може підкреслити вашу креативність та можливості заробітку через творчу діяльність.

З 10 по 11 жовтня Венера знаходиться на одній лінії з Сатурном, який також перебуває в ретроградному русі у вашому 12 домі. Можливі несподівані витрати або фінансові обмеження, пов'язані з платежами за медичні послуги чи благодійністю.

З 13 жовтня Марс входить у 8 дім фінансів, що може вплинути на різні аспекти вашого життя. Це може стосуватися прийняття спільних фінансових рішень, сплати податків, оформлення кредитів чи погашення боргів, вирішення спадкових питань. Ви можете спробувати позбутися від шкідливих звичок та пристрастей. Цей дім також відображає інтимність та близькі відносини, тож рівень вашого бажання в цій сфері може підвищитися.

14 жовтня відбудеться Сонячне затемнення, яке розпочне коридор затемнень. Ви, можливо, відчуваєте це наперед, особливо в сфері ваших відносин, оскільки затемнення відбувається у вашому 7 домі. Воно може вплинути на ваші стосунки, шлюб, романтичні знайомства і бізнесові відносини. Ваше ставлення до себе також може змінитися.

23 жовтня Меркурій входить у 8 дім гороскопу, де розкривається тема фінансів і документів. Чекайте на новини, електронні листи та іншу інформацію, пов'язану з фінансами.

24 жовтня Сонце також входить у цей сектор, активізуючи фінансовий аспект вашого життя. Весь жовтень буде акцентувати увагу на доходах, питаннях майна та інвестицій. Ця тема може стосуватися не лише ваших власних грошей, але й фінансів партнера, батьків або інших джерел доходу.

28 жовтня — Місячне затемнення у вашому другому домі, яке стосується вашого доходу та фінансових справ. Ця подія завжди розкриває реальну ситуацію і, навіть якщо ця правда не завжди подобається нам, вона допомагає нам краще зрозуміти обставини. Доведеться звернути увагу на теми доходів, витрат та самооцінки. Також враховуйте, що Уран, який знаходиться в вашому 2 домі, зараз ретроградний. Це може спонукати вас переглянути вашу фінансову ситуацію та цінності.

Невдалий похід у салон: що робити, якщо після процедур у салоні втратили волосся, дивіться:

Новини по темі