Гороскоп на жовтень 2023: які зміни чекають на Раків у другий місяць осені

Гороскоп на жовтень 2023 Рак
Freepik

Гороскоп для Раків на жовтень 2023 від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Раків у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

6 жовтня Меркурій, планета комунікації та спілкування, вступає у ваш четвертий дім, який пов'язаний із домом і сім'єю. Саме тут, у вашому домі, де ви почуваєтеся в безпеці та комфорті, Меркурій може принести цікаві новини та інформацію. Можливо, це буде несподіваний дзвінок, зустріч із кимось або навіть нове знайомство. Це також може бути час, коли ви будете більш комунікабельними в сімейних стосунках і знайдете нові способи спілкування зі своїми близькими.

10 жовтня Плутон, потужна планета трансформації, опиниться у вашому сьомому домі, який пов'язаний зі стосунками та партнерствами. Цей вплив Плутона триває вже 15 років, і скоро він завершиться. Якщо ви Рак, особливо з асцендентом у знаку Рака, то ви, можливо, відчуєте зміни у своїх стосунках. Плутон розгортається і йде з вашого знака, і це може означати якісь кардинальні зміни у ваших стосунках. Усе залежить від вашого індивідуального досвіду і подій у вашому житті. Не виключено, що ці зміни можуть бути як позитивними, так і такими, що викликають тривогу. Важливо залишатися готовими до адаптації та прийняття нових викликів.

10 жовтня Венера переміщається у ваш третій дім гороскопа. В останні кілька місяців вона перебувала в секторі фінансів, що могло приносити вам непоганий дохід і можливості поліпшити свій фінансовий статус. Тепер же Венера переходить у сектор спілкування, комунікацій, знайомств і медійності. У вас буде більше можливостей для спілкування з оточуючими, зустрічей з новими людьми і розширення соціального кола.

З 13 жовтня Марс, планета бажань і пристрасті, починає впливати на ваш п'ятий дім, що пов'язаний із темами любові, задоволення, розваг і радості. У цей період ви можете відчути велике бажання активно діяти і втілювати свої бажання в життя. Романтичні побачення, час із дітьми, пригоди — все вдасться втілити під впливом Марса.

14 жовтня — Сонячне затемнення в четвертому домі. Цей період підходить для вирішення питань щодо житла, змін у сім'ї та початку нових довгострокових проєктів. Будьте готові до викликів і можливостей, які принесе затемнення.

З 23 жовтня Меркурій вступає у ваш п'ятий дім, обіцяючи яскравий і активний час. Цей період підходить для вираження себе, любові до життя і радості. Він також пов'язаний з можливими виграшами і приємними подіями. Не пропустіть шанс активно взяти участь у різних заходах і проявити свій талант.

28 жовтня — Місячне затемнення в одинадцятому домі принесе зміни у вашому оточенні та соціальній сфері. Це може включати завершення стосунків із деякими людьми і появу нових друзів. Подумайте про вашу мрію і про те, який наступний крок вам потрібно зробити, щоб рухатися вперед.

Новини по темі