Гороскоп на жовтень 2023: які зміни чекають на Риб у другий місяць осені

Гороскоп на жовтень 2023 Риби
Freepik

Гороскоп для Риб на жовтень 2023 від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Риб у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

6 жовтня Меркурій увійде у ваш 8 дім фінансів. Ситуації з кредитами та чужими грошами будуть актуальними. Можливі перемовини про бізнес. Отримаєте новини про доходи партнерів. Якась інформація 6 жовтня натякне на події затемнення 14 жовтня. 

10 жовтня Плутон, планета трансформації та змін, перестає бути ретроградним в 11 домі друзів та доходів. Буде прогрес у питаннях спілкування, статусу та організації чогось. Прийде грошова винагорода за роботу. Можлива вагітність

Також 10 жовтня Венера входить в 7 дій кохання і стосунків та стає навпроти Сатурна, планети дисципліни та дорослішання. Будуть знайомства, активні романтичні побачення та романи, або ж завершите стосунки з кимось. З'являться нові друзі. Відбудеться важлива угода. Сприятливі дні для шлюбу. Ви посерйознішаєте, матимете чіткі плани щодо інших людей. Ймовірно навчатимете когось. Будуть підписання контрактів.

13 жовтня Марс входить в 9 дім розширення світогляду. Ви будете дуже активними, навчатиметеся. Займетеся рекламою для бізнесу. На вас чекає медійна популярність. Юридичних справ не оминути. Ймовірне паломництво. 

14 жовтня — Сонячне затемнення в 8 домі фінансів. До 29 жовтня астрологиня не радить приймати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити чи скасувати протягом років. Будуть кредитні чи податкові справи, що затягнуться на рік. Можлива зміна фінансової ситуації партнерів. Ймовірна співпраця з новим інвестором. На вас чекають нові інтимні стосунки та психотерапія. Заглибитеся в духовні практики.

23 жовтня Меркурій входить у в 9 дім розширення світогляду. Буде поїздка, знайомство з іноземцем. Зустрінете людину, яка стане вашим наставником. 

24 жовтня Сонце також входить у ваш 9 дім розширення світогляду, там же Місяць. Багато навчання та викладання. Ви будете через щось хвилюватися.

28 жовтня — Місячне затемнення в 3 домі спілкування. Зміните коло оточення. Родичі нагадають про себе новиною. Можлива зміна транспорту. Покупки техніки не уникнути. Набудете нових навичок. Будете складати іспит на професію. Переїдете до місця, де вже колись жили.

Як приготувати гарячу закуску з лавашем, дивіться:

Новини по темі