Гороскоп на жовтень 2023: які зміни чекають на Скорпіонів у другий місяць осені

Гороскоп на жовтень 2023 Скорпіон
Freepik

Гороскоп для Скоріпонів на жовтень 2023 від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Скорпіонів у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

6 жовтня Меркурій увійде у ваш 12 дім. Можлива зустріч, переговори. Повернеться людина з минулого. Ймовірно приймете рішення щось завершити. Прийде інформація, яка натякне, що чекати від затемнення 14 жовтня. 

10 жовтня Плутон, планета трансформації та змін, спонукає до змін у 3 домі родини. Вирішаться питання, пов'язані з родичами чи освітою. Буде прогрес у сферах медійності, навчання, курсів та транспорту. Ви або ваша близька людина повернеться з поїздки. Плутон допоможе вирішити складнощі з переїздом. Онлайн-бізнес буде продуктивним.

Також 10 жовтня Венера входить в 11 дім друзів та стає навпроти Сатурна, планети дисципліни та дорослішання. Перед цим вона була у вашому знаці, що сприяло професійній діяльності та романтичних стосунків. Ви візьмете на себе нові обов'язки, завагітнієте чи народяться внуки. Почнете власний бізнес. Ймовірна зустріч з друзями, вечірки. Робота в новій компанії чи колективі. Буде багато комунікацій. 

13 жовтня Марс входить до вашого знаку Скорпіона, що сигналізує про збільшення активності та лідерства. Будете займатися спортом. Можлива агресивна поведінка. Марс в першому домі зробить вас "магнітом" для інших людей та додасть сміливості. Ви заявите про себе.

14 жовтня — Сонячне затемнення в 12 домі приватності. До 29 жовтня астрологиня не радить приймати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити чи скасувати протягом років. Саме час зробити рефлексію, записатися на психотерапію. Ви позбудетеся непотрібних людей та речей. Можлива поїздка чи міграція. Відкриються таємниці.

23 жовтня Меркурій входить у ваш знак Скорпіона, в 1 дім. Це період спілкування, комунікації та можливості знайомств. Будуть перемовини.

24 жовтня Сонце також входить у ваш 1 дім гороскопа. Ви станете центром уваги та будете "сяяти". Отримаєте те, чого хочете.

28 жовтня — Місячне затемнення в 7 будинку, у секторі кохання, партнерства та стосунків. Проясниться тема шлюбу чи розлучення. Укладете новий контракт. Найсильніше вплив затемнення відчують ті Скорпіони, в яких день народження з 25 до 31 жовтня.

Уран та Юпітер йдуть по 7 домі. Це може свідчити про другий шанс. Допоможуть закінчити раніше початі справи. Повернуться старі клієнти. Ви будете змінювати плани.

Як відновити шкіру обличчі після літа, дивіться:

Новини по темі