Гороскоп на жовтень 2023: які зміни чекають на Водолія у другий місяць осені

Гороскоп на жовтень 2023 Водолій

Гороскоп для Водолія на жовтень 2023 від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Водолія у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

6 жовтня Меркурій, планета комунікацій, змінює свій знак та входить у ваш 9 будинок гороскопа, який охоплює знання та навички, що ми отримуємо. Ви можете дізнаватись щось нове в цей день. Також дев'ятий будинок пов'язаний з юридичними питаннями та документами. Це вдалий час для нового знайомства, співбесіди на роботу в міжнародну компанію, планування подорожей, бронювання квитків та готелів за кордоном.

10 жовтня Плутон, планета трансформацій, вступає в знак Водолія, готуючись змінити ваше життя у 12 будинку гороскопа. Якщо ви мали справи, які потребували завершення, або чекали на якісь документи, то після 10 жовтня ці справи можуть рухатися вперед.

З 10 жовтня Венера входить у ваш сектор грошей у 8 будинку гороскопа. Ця позиція може вказувати на покращення фінансового стану через спільні зусилля з вашим партнером. Також це вдалий період для отримання спадщини, страховки або інших фінансових вигід. З емоційної точки зору цей час сприяє звільненню від поганих звичок та відносин, які заважали вашій самооцінці.

13 жовтня Марс входить в ваш 10 будинок гороскопа, який пов'язаний з кар'єрою, професією та життєвими цілями. Можливі зміни у сфері роботи, ви можете розпочати власний бізнес. Будуватимете плани та цілі, а головне — досягатимете їх. Марс допоможе підкреслити ваш статус і важливість вашої ролі в суспільстві. Цей період підштовхне вас до прийняття рішень про зміни в особистому житті: можливе одруження або народження дитини.

14 жовтня — Сонячне затемнення в 9 будинку гороскопа. Воно впливає на вас та ваше бачення світу навколо. Ви можете переглянути свої власні переконання і навіть знайти нову віру чи сприйняття світу. Вивчайте себе, мови, культури народів. Зміна місця проживання або поїздка за кордон також можлива в цей період.

23 жовтня Меркурій змінює знак і входить у ваш 10 будинок, де вже перебуває Марс з 13 жовтня. Ця комбінація підказує вам нові цілі та можливість отримання нової інформації. Ви будете активно працювати над власними проєктами та ставити перед собою нові завдання.

З 24 жовтня Сонце у 10 будинку гороскопа, і Луна буде перебувати там з 15 по 18 жовтня. Це період родинних справ. Можливо, ви почнете співпрацювати з одним зі своїх батьків або розглядатимете можливості зміни місця проживання. Також цей період може позначитися на зміні вашого соціального статусу або кар'єрних можливостях.

28 жовтня — Лунне затемнення у 4 будинку гороскопа. Торкнеться сфер місця проживання, нерухомості та вашого дому. Це може бути переїзд, купівля або продаж нерухомості, ремонт чи реорганізація вашого житла. Крім того, у період затемнення очікують зміни в сімейних стосунках: народження нового члена сім'ї або розлучення чи віддалення від родини.

Чи справді жінок у чоловіках найбільше приваблює саме почуття гумору, дивіться:

Новини по темі