Гороскоп на жовтень 2023 для Терезів від Анжели Перл

Гороскоп на жовтень 2023 Терези
freepik.com

Гороскоп для Терезів на жовтень від відомої астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Терези у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

6 жовтня Меркурій входить у ваш знак. Меркурій весь місяць буде у вашому 1 будинку, у Терезах - на вас чекає багато комунікації, дзвінки, листування.
10 жовтня Плутон у 4 будинку, питання нерухомості, місця проживання, ремонт, зміни в сім'ї, батьки, ваш рід. Всі ці сфери чекають на трансформацію, зміни. Плутон був ретроградним з травня, і він відпускає ситуації і дає їм нарешті зважитися.

10 жовтня Венера входить у 12 будинок - закритий, приватний будинок. Це те, що приховано. Можливе кохання на відстані, дистанційна робота, таємні відносини, благодійність. Добре заглиблюватися в езотерику, самопізнання. духовний ріст.

13 жовтня Марс входить у 2 будинок грошей. Цей сектор дуже сильно програватиметься у жовтні. І ви стаєте сміливішими, почнете займатися спортом і упорядковувати тіло. Можливо, ви багато говоритимете або вчитиметеся співу.

14 жовтня - Сонячне затемнення у Терезах у вашому 1 будинку, керованому Венерою. Ви відчуєте його набагато раніше і відчуватимете досить довгий час. Це про кохання, гармонію, задоволення і щось нове. Можлива вагітність, шлюб. Новий цикл життя.

15-18 жовтня Місяць у 2 будинку - це ваші гроші (доходи та витрати).

23 жовтня Меркурій входить у 2 будинок, сектор грошей. Можна вже підписувати документи, угоди, влаштовувати зустрічі. Добре працювати із клієнтами, писати, генерувати ідеї. Тема доходів, фінансів та грошей.

24 жовтня Сонце у 2 будинку - прибуток, гроші. Гроші точно прийдуть до вас у жовтні. Сонце підвищить на посаді, у статусі, можливе підвищення зарплати. У вас з'явиться енергія робити щось.

28 жовтня Місячне затемнення в 8 будинку: це чужі або загальні гроші. Ви можете отримати спадщину, виплати, інвестиції. У вас виникнуть питання, пов'язані зі сферою краси і грошей. Затемнення може висвітлити питання грошей, кредитів. Ви можете поділити майно. Можливо повернення податків.

Юпітер та Уран у вас у 8 будинку. Вони йдуть у зворотному напрямку і торкнуться питань, які у вас вже виникали. У вас є шанс покращити цю сферу.

Новини по темі