Гороскоп на жовтень 2023 для всіх знаків зодіаку: яких змін варто очікувати в романтичному житті

Гороскоп для кохання на жовтень 2023 для всіх знаків зодіаку
Freepik

Що зміниться в особистому житті у всіх знаків зодіаку в жовтні: точний прогноз.

Поділитися:

Гороскоп на жовтень 2023 для всіх знаків зодіаку передбачить, чого очікувати в романтичній сфері у другому місяці осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Овен (21 березня - 19 квітня)

У жовтні на Овнів очікують позитивні зміни в особистому житті. Можлива зустріч з новим романтичним партнером, або ж позитивні новини від теперішньої другої половинки.

Телець (20 квітня - 20 травня)

У особистому житті можуть виникнути конфлікти, тому важливо знайти спільну мову з партнером. На вас чекають хороші новини про дітей, про вагітність, весілля дітей. Відносини будуть у центрі уваги у жовтні. 

Близнюки (21 травня - 20 червня)

У вашому сімейному житті запанує спокій. Можливий початок нових успішних романтичних стосунків.

Рак (21 червня - 22 липня)

Ви будете більш комунікабельними в сімейних стосунках і знайдете нові способи спілкування зі своїми близькими. Ймовірні кардинальні зміни, що можуть бути як позитивними, так і такими, що викликають тривогу. Важливо залишатися готовими до адаптації та прийняття нових викликів.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Можливі новини про вагітність, шлюб, пропозицію руки та серця, розлучення. Жовтень буде емоційним для Левів у любовних питаннях, тож важливо зберігати холодний розум.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Чекайте змін у стосунках і відносинах з людьми. Ви станете магнітом для уваги і привернете погляди, людей, кохання, а також можливості для створення романтичних і ділових відносин.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Цей місяць може принести вам кохання на відстані чи таємні стосунки. Ваша любов принесе гармонію, задоволення і щось нове. Можлива вагітність, шлюб. 

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

У жовтні на вас чекають складні важливі рішення, що можуть спричинити як шлюб, так і розлучення. Положення планет зробить вас агресивними, тож постарайтеся поводитися обережно з другою половинкою

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Посеред осені ваш статус зміниться, наприклад, одружитеся. Та наприкінці місяця вам захочеться побути на самоті, тож ви віддалитеся від коханої людини.

Козоріг (22 грудня - 19 січня)

У Козорогів велика ймовірність поповнення родини. З вашого минулого повернеться людина, з якою ви захочете відновити романтичні стосунки.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Спільний бюджет з партнером зазнає позитивних змін. У жовтні сприятливий час, щоб закінчити стосунки, які шкодили вашому ментальному здоров'ю.

Риби (19 лютого - 20 березня)

На вас чекає багато знайомств, активних романтичних побачень та романів. Не виключено, що ви завершите стосунки, та почнете все з початку.

Новини по темі