"Гроші" повертаються на "1+1" з новим ведучим – Олександром Дубінським

"Гроші" повертаються на "1+1" з новим ведучим – Олександром Дубінським

1 вересня програма журналістських розслідувань "Гроші" повертається в ефір "1+1". 

Поділитися:

1 вересня програма журналістських розслідувань "Гроші" повертається в ефір "1+1".  У новому сезоні програма "Гроші" відкриватиме інформаційний тиждень на каналі "1+1" й виходитиме в ефір щопонеділка о 22:30. Її новим ведучим став Олександр Дубінський. "Гроші" обіцяють зробити яскраву антирекламу усім махінаторам, аби українці знали їх у обличчя.

Олександр Дубінський  - експерт у економічній галузі. Він тривалий час працював над програмою "Гроші" як редактор. Також Дубінський є креативним продюсером департаменту журналістських розслідувань каналу "1+1".

"Олександр – це людина з нашої команди, має сміливий підхід до справи, загострене почуття справедливості, і він готовий шукати правду, як би далеко її не ховали. З Олександром ми працюємо не перший рік. Він справжній професіонал, та й програма "Гроші" для нього рідна", - говорить Максим Сухенко, редактор програми "Гроші".

Сам Олександр Дубінський обіцяє корупціонерам допомогу у пошуках втраченого сумління.

"Ми будемо не тільки закликати до покарання тих, хто грабує нашу країну, а й почнемо їх висміювати. Робити так, щоб антигероїв знали в обличчя, - обіцяє Олександр Дубінський. - Спробуємо допомогти нашим хапугам-корупціонерам та крадіям знайти втрачене почуття совісті, будемо робити все, аби їм самим, їх родинам та знайомим стало за них соромно". 

Нагадаємо, нещодавно Олександр Дубінський дав коментар російському ресурсу LifeNews, у якому прямо назвав його журналістів брехунами і негідниками. Відео цієї розмови, яке вийшло в програмі "Секретні матеріали", стало одним з хітів Інтернету: