Група 1+1 media стала генеральним інформаційним партнером форуму "Українська — мова перемоги!" від Руху "Єдині"

Група 1+1 media стала генеральним інформаційним партнером форуму "Українська — мова перемоги!"

З нагоди Дня української мови та писемності, 27 жовтня, відбудеться форум "Українська – мова перемоги!".

Поділитися:

Група 1+1 media стала генеральним інформаційним партнером форуму «Українська – мова перемоги!» від Всеукраїнського Руху «Єдині». Захід відбудеться 27 жовтня з нагоди Дня української мови та писемності. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканали 2+2 та УНІАН групи 1+1 media змінили параметри супутникового мовлення

Мета форуму — винести на загальнодержавний рівень дискусію про потребу формування єдиного україноцентричного безпечного освітньо-культурного простору в державі, вплив мови на безпеку країни, культурну дипломатію. Крім цього, за результатами обговорень буде створено дорожню мапу зі збереження й розвитку мови та культурного генетичного коду нації, яка стане вектором для спільної дії громадськості й держави. 

Також у межах форуму відбудеться нагородження мовних активістів за вагомий внесок у розвиток української мови за останні 10 років.

«Групі 1+1 media надзвичайно важливо підтримувати індустріальні події та особливо — популяризувати українську культуру. Тому ми щиро раді стати генеральним інформаційним партнером форуму та зробити так,  аби ця подія не лише несла системний характер, але й мала свої вагомі результати, у викоріненні російського контенту з медіаполя зокрема», — прокоментували в 1+1 media. 

Передбачається низка тематичних панельних дискусій, спікерами яких будуть керівники профільних міністерств, дипломати, представники громадських організацій, що опікуються питаннями мови та культури, модератори розмовних клубів Всеукраїнського руху «Єдині» та спікери від 1+1 media, про яких стане відомо згодом. 

Нагадаємо, що нещодавно група 1+1 media підписала меморандум про співпрацю зі Всеукраїнським Рухом «Єдині» в межах проєкту «Плюсуй українську». Партнерство полягає у комунікації з лідерами думок, які в межах циклу мотивуючих інтерв’ю діляться особистими історіями, пов’язаними з удосконаленнями рідної мови. Контент, розроблений в межах партнерства, можна переглянути на ресурсах групи 1+1 media — соціальних мережах, YouTube-каналах 1+1 та ТСН, сторінці проєкту «Плюсуй українську» в TikTok, сайтах ТСН.ua, УНІАН, Главред та 1+1, а також у спеціальній Telegram-спільноті за цим посиланням: https://t.me/ideaspeople. Також матеріали та новини публікуються на майданчиках Всеукраїнського Руху «Єдині», а саме — офіційному сайті, YouTube-каналі, в соціальних мережах Instagram, Facebook, TikTok. 

Новини по темі