Гюльчатай-2. 12 і 13 серії. Рустам хоче помститися Гулі

Гюльчатай-2. 12 і 13 серії. Рустам хоче помститися Гулі

Акмал допомагає Гулі з паспортом. Між ними зав'язуються теплі, дружні стосунки. Гуля надихає Акмала і виводить його із довгої творчої кризи

Поділитися:

Дивіться серіал "Гюльчатай-2" на каналі 1+1.

Середа, 12 березня

Початок - 20:15

12 серія

Акмал допомагає Гулі з паспортом. Між ними зав'язуються теплі, дружні стосунки. Гуля надихає Акмала і виводить його із довгої творчої кризи. Але Хабілі не подобається зближення її чоловіка з молодою красунею, і вона не приховує своєї злості. З Віктором стається нещастя: його притиснула плита на місці завалу, і травми дуже серйозні. Галині Тимофіївні повідомляють зі штабу МНС, що її син загинув. У Жанни виявляють злоякісну пухлину. Рустам розуміє, що це Алішер і Джомалі сховали Гулю.

13 серія

Ірина з травмами лежить у госпіталі. У будинок Акмаєва приїжджає Рустам, змучений думками про зраду Гулі і одержимий бажанням поквитатися з нею. Він просить Хабілу віддати йому Гюльчатай. Але Рауф забороняє видавати дівчину. Хабіла змушена збрехати Рустаму, що Гулі в будинку вже немає. Рауф обіцяє допомогти Гулі й сховати її від Рустама, а вона натомість повинна на деякий час залишитися в будинку, щоб надихати Акмаєва на творчі успіхи. У Гулі немає вибору, і вона погоджується. Брат Гулі Нурік з підслуханої розмови дізнається, що Гюльчатай не поїхала до Москви, як йому сказали. Він вирішує врятувати Гулю від Рустама.