Гюльчатай-2. 14, 15 і 16 серії. Для одужання Віті потрібна дорога операція

Гюльчатай-2. 14, 15 і 16 серії. Для одужання Віті потрібна дорога операція

Паша повертається на роботу в свою компанію. Колеги раді йому і поспішають ввести його в курс справи. Жанна зі сльозами підписує документи і відводить Аню в інтернат.

Поділитися:

Дивіться серіал "Гюльчатай-2" на каналі 1+1.

Четвер, 13 березня

Початок - 20:15

14 серія

Паша повертається на роботу в свою компанію. Колеги раді йому і поспішають ввести його в курс справи. Жанна зі сльозами підписує документи і відводить Аню в інтернат. Дівчинка шокована тим, що відбувається. Наталія Карлівна приходить у дім Жанни і з жахом виявляє, що Жанна і Аня зникли. Паші вдається додзвонитися до Жанни напередодні операції. Він забирає Аню з інтернату. Наталія Карлівна і Саша підтримують її. Пізніше Наталія Карлівна виявляє у сплячого Сашка Гуліну фотографію з паспорта і розуміє, чому Гуля не поспішає повернутися до сина.

 15 серія

Щоб отримати шанс на одужання, Віті потрібна дорога операція. Галина Тимофіївна готова продати квартиру, але Вітя категорично проти: квартира потрібна і для матері, і для Гулі з сином. Тоді Ірина повідомляє Віті, що Гуля кинула його і поїхала з Пашею. Вітя шокований, але відкидає пропозицію Ірини "почати з нею нове життя". У сім'ї Акмаєва намічається криза. Скрипаль мріє навчати дітей, а його дружина думає тільки про турне, знайомства і фінансовий успіх. Прірва між подружжям поглиблюється. Чаша терпіння Акмаєва переповнюється, коли він дізнається, що Гуля ховалася в їхньому будинку від Рустама, а тепер Хабіла продала дівчину.

 16 серія

Мати Віті намагається продати квартиру, щоб виручити гроші на операцію для сина, але безуспішно. Вийшовши з лікарні, Гуля на прохання дітей ненадовго залишається в будинку з Пашею. Незабаром вона має намір виїхати у Перм із сином і Галиною Тимофіївною - так хотів Вітя. Вона просить Пашу дізнатися, де похований Вітя. Паша не втрачає надії на їхнє спільне щастя з Гулею і робить усе, щоб дівчина залишилася з ним. Паша зустрічається з Галиною Тимофіївною і дізнається, що Вітя живий, але паралізований, і що потрібні гроші на операцію. Паша зізнається, що Гуля не зраджувала Віті, і в усьому винен лише він. Змучений почуттям провини і пристрастю до Гулі, Паша пропонує домовитись…