Гюльчатай-2. 5 і 6 серії. Гуля і Вітя вирішують удочерити дитину Насті

Гюльчатай-2. 5 і 6 серії. Гуля і Вітя вирішують удочерити дитину Насті

Гуля і Вітя вирішують удочерити дитину Насті. Мати Віті Галина Тимофіївна засмучена - вона впевнена, що своєї дитини ніхто не замінить.

Поділитися:

Дивіться серіал "Гюльчатай-2" на каналі 1+1.

Середа, 5 березня

Початок - 20:15

5 серія

Гуля і Вітя вирішують удочерити дитину Насті. Мати Віті Галина Тимофіївна засмучена - вона впевнена, що своєї дитини ніхто не замінить. Вітя повідомляє матері, що він безплідний. Паша розповідає Гулі, що, можливо, він назавжди поїде працювати за кордон. Томас знаходить спільну мову з Пашею і каже про своє ставлення до його матері. У пориві відвертості Паша зізнається йому в своїх почуттях до Гюльчатай. Незабаром Томас пропонує Наталії Карлівні виїхати з ним до Швейцарії.

6 серія

Батьки Гоші забирають Віку. Гуля переживає, але покірно віддає їм візочок і дитячі речі. Вітя повідомляє Гулі про своє безпліддя. Гуля засмучена, але готова назавжди залишитися з ним. Вітя успішно захищає дисертацію. Під час його доповіді Гулі дзвонить Паша і просить терміново приїхати в лікарню, де вона працює: туди з приступом привезли його дочку Аню. Жанна в цей час вимикає телефон і розважається в ліжку з Ігорем. Вітя розлючений тим, що Гуля втекла з його захисту після дзвінка Павла.