Холостячки. Нове кохання. Фінал

Холостячки. Нове кохання. Фінал

Вчора відбувся фінал реаліті-шоу каналу "1+1" - проекту "холостячки".

Поділитися:

Вчора відбувся фінал реаліті-шоу каналу "1+1" - проекту "холостячки". І завершився він дуже несподівано. Згідно ідеї формату в завершальній програмі кожна з трьох "холостячок" - Люба, Оля і Валя - повинна була вибрати з п'яти претендентів на їхнє серце - одного.

Перед фінальним вибором кожен з двох чоловіків-фіналістів влаштував для своєї дами ідеальне побачення - так як він це собі уявляє. Комусь вдалося догодити своїй "холостячці", а хтось безнадійно зіпсував свої шанси.
Першим запросив на побачення Валю Сергій і, звичайно, привіз її в гольф-клуб. "Я думала, що це нудно, але щоб зрозуміти - як це - спершу треба дізнатися", - зауважила Валя, а потім зізналася, що їй більше подобається дивитися, як грає Сергій.

Дмитро вирішив зізнатися в коханні на висоті - в буквальному сенсі, на повітряній кулі. Чим мало не довів Валю до істерики - молода мама страшенно боїться висоти. "Думаю, що якимось жінкам такий підхід підходить, комусь - дуже підходить, - зізналася Валя. - Але, думаю, до мене він не зможе знайти підхід, не зможе дивувати мене і радувати.

Люба перед двома побаченнями вирішила сходити до перукаря - "Я трошки нервувала, хотілося б на цих зустрічах виглядати добре - два побачення з людьми, які залишилися з п'яти осіб". На її думку, ідеальне побачення - це гарне побачення.

Адвокат Дмитро влаштував красиву романтичну вечерю і на ньому несподівано познайомив Любу зі своїм батьком, але жінці не сподобалося, що право приймати рішення він завжди залишає тільки за собою.

Ярослав прислав за Любою лімузин, чим дуже підняв їй настрій. І обстановка ресторану дуже відповідала уявленням  "холостячки" про ідеальне побачення.

А потім Люба вирішила випробувати їх по-своєму - влаштувала їм тренування на тенісному корті, після чого вирішила, що Дмитро - занадто самовпевнений, такий собі "цар". І, не чекаючи фінальної зустрічі з обома претедентами, попрощалася з адвокатом. "Ти виграв бій, - сказала вона Ярославу, - але ще не виграв війну. Я, як жінка, залишаю за собою право вибору ".

Толік влаштував Олі найчарівніше побачення, яке просто змусило її розплакатися від щастя, і подарував наприкінці 25 калл. "Мені ніколи ніхто не дарував таких квітів! - Плачучи раділа Оля - Це мої улюблені квіти! Ти мені подарував такі емоції! Я ніколи цього не забуду! ". А Сергій підхопив Олю на мотоцикл і вони провели час, слухаючи пісні під гітари на березі річки.

Всі три героїні приїхали на корабель, де повинен був відбутися остаточний вибір. Любі, втім, вибирати вже не потрібно було, але, тим не менш, розмова з Ярославом відбулась, і не такий, якого чекав молодий чоловік. "Я не думала, що ти зможеш зробити для мене так багато, мені дуже приємно, що ми з тобою познайомилися, - сказала Люба, - але ... я шукаю надійну людину в життя і ми з тобою не можемо плисти на одному кораблі. Я бажаю, щоб кожен з нас знайшов те, що він шукає ". Втім, Ярослав вважає, що в нього ще буде шанс завоювати Любу.

"У мене до вас обом особливе ставлення, тому що вас залишилося тільки двоє, - у свою чергу сказала Валя Дмитру та Сергій, - те, як ви ставитеся до моїх дітей .... Але я смутно вірю, що ми зможемо спілкуватися далі "- це вона вже сказала Дмитру, який явно вибив її з колії своїм ідеальним побаченням на повітряній кулі. "Я завжди чиню за покликом серця і воно вибрало Сергійка. Розум, може бути, вибрав би Дмитра ", - зауважила після Валя.

А от у Олі вибір був дуже складний. Вона ніяк не могла сказати Анатолію, що вона вибирає Сергія. "Ти відкрив мені свою душу, ти відкрив для мене такий світ, ти - чудо в моєму житті, ти подарунок для мене ... ". "На щастя, Толік вирішив цю складну ситуацію сам:"Я тебе дуже люблю і люблю робити людей щасливими. Ми всі розуміємо, що, швидше за все, Сергій зробить тебе щасливою. Я не хочу, щоб ти сьогодні плакала - хіба що, від щастя. Я ж тобі обіцяв, що все буде добре!"
 
Отже, Ольга вибрала Сергія, Валя - теж Сергія, але свого. А Люба вірить, що її доля десь поруч.

До речі, Ольга з Сергієм вже готуються до весілля ...