"Холостячки. Нове кохання" - перша жертва

"Холостячки. Нове кохання" - перша  жертва

Сьогодні Люба, Валя та Оля мають вирішити, з ким із женихів попрощатись.

Поділитися:

Сьогодні Люба, Валя та Оля мають вирішити, з ким із женихів попрощатись. Той, хто не сподобався на побаченні всліпу, вибуває з проекту. Перш, ніж вирішити остаточно, героїні показують фотографії кавалерів своїм дітям і радяться з ними.

11-річному сину Люби Поліщук, Мишкові, не до душі вічно занятий і серйозний Дмитро. Натомість Любі подобається різнобічність адвоката. Вона прислухається до думки сина, але рішення буде ухвалювати сама. Сергій-фотограф дуже переживає. Він думає, що Холостячка хоче з ним попрощатись через молодий вік і сильне нервування на першому побаченні.

У Білій Церкві донька Олі Бондаренко Кіра у захваті від всіх "дядь", фотографії яких їй показала мама. Дівчинка хоче залишити всіх-всіх-всіх. Оля тішиться з того, що має дуже добру донечку, але все ж вирішує з одним претентендом попрощатись. Чоловіки з хвилюванням чекають вердикту Олі, бо навіть не здогадуються, хто це буде.   

Валя Шемшур розчарована побаченням всліпу. "Тільки труднощі роблять із хлопчика справжнього чоловіка. Жоден з них поки що по-справжньому мене не вразив", - каже принцесса. Жінка вирішує довіритись дитячій інтуїції  близнюків і просить їх сказати, що вони думають про кожного з кавалерів. Проте думка дітей дуже відрізняється від вражень Валі.

Чоловіки в очікукуванні наречених не сумують, а пліткують. У кожній групі визначились лідери. Ярослав-мандрівник не сумнівається у своїй перемозі і вважає, що вже завоював симпатію Люби. Сергій-гольфіст чекає Валю із весільним букетом, Юрій-бізнесмен вважає, що перед таким як він, жодна жінка не встоїть.

За драматичним прощанням у кожній групі настає час випробувань. Жінки більше не хочуть просто балачок, а чекають від чоловіків вчинків. Оля просить принести їй те, без чого у давнину дівчина не виходила заміж, Валі хочеться портапити у казку, Люба вимагає комфортного походу.

Кавалерии, ошелешені вибором Холостячок і хитромудрими завданнями, проводять експрес-наради і йдуть готуватись до виконання завдань.