"Хоробрі серця" покажуть найбільш зворушливі історії Євромайдану

"Хоробрі серця" покажуть найбільш зворушливі історії Євромайдану

Люди, які першими "перемогли Януковича в собі" і зробили можливою перемогу Майдану – герої нового випуску військово-патріотичного проекту "1+1"

Поділитися:

Люди, які першими "перемогли Януковича в собі" і зробили можливою перемогу Майдану – герої нового випуску проекту "Хоробрі серця" на каналі 1+1. Свої історії мужності, любові і готовності йти до кінця в боротьбі за справедливість вони розкажуть у неділю 30 листопада. Початок "Хоробрих сердець" - о 21:30.

Так в студію "Хоробрих сердець" прийде найзнаменитіший піаніст Євромайдану - Богдан Дніпров. Відео, де він грає класику на піаніно просто на барикаді, облетіло весь світ. У народі Богдана прозвали "піаністом-екстремістом". Він розповість, чому досі ходить у балаклаві, і як Майдан змінив його життя.

Ще одним героєм випуску стане отець Фотій – священик, який в ніч першого розгону Майдану рятував десятки студентів від побиття "Беркутом". Закривавлені протестувальники знайшли порятунок у Михайлівському соборі. А дзвін церковних дзвонів змусив вийти в центр міста сотні киян.

Кажуть, на Євромайдані любов буквально літала в повітрі – настільки великою була концентрація позитивної енергії. Василь і Дарина Пелехач познайомилися в розпал протестів. І їх неймовірна історія кохання гідна того, щоб її дізналася вся Україна. Журналісти "Хоробрих сердець" розшукали молодят і запросили до студії.

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" і компанія "1+1 Media" прагнуть полегшити службу українським військовим. За допомогою проекту розпочато збір коштів на реанімобілі. На сайті http://horobri.1plus1.ua/ можна зробити благодійний внесок або взяти участь в аукціоні, лоти для якого надали відомі українці.

Ведучий проекту "Хоробрі серця" – відомий актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв.

"Хоробрі серця" дивіться на каналі 1+1 щонеділі. Початок о 21:30.