Майстерно поводяться з грошима і вміють їх примножувати: 3 знаки зодіаку, які найчастіше стають мільярдерами

Гороскоп грошей: 3 знаки зодіаку, які найчастіше стають мільярдерами
Freepik

Гороскоп багатства: 3 знаки зодіаку, які найчастіше стають мільярдерами

Поділитися:

Відома астрологиня Реда Вігл назвала знаки зодіаку, які краще за інших поводяться з грошима і мають всі шанси, щоб розбагатіти.
Проаналізувавши дати народження мільярдерів з різних країн світу, з'ясувалося, що три знаки зодіаку найчастіше стають багатими і досягають запаморочливого успіху.

Розповідаємо, які три знаки зодіаку найчастіше стають мільярдерами.

Терези

Терези становлять 12% мільярдерів з усього світу. Керовані Венерою і представлені божественними вагами Справедливості, Терези мають сильне почуття естетики та слабкість до речей, які вони не можуть собі дозволити. Вони використовують свій гарний смак для просування кар'єрними сходами та запрошень в елітні соціальні кола. Крім того, Терези чудово вміють знаходити спільну мову з іншими людьми і переконувати їх дати їм гроші.

Терези розуміють, що бути голодуючим художником може бути романтично, але набагато привабливіше, все ж таки, бути багатою людиною із власною імперією. Серед відомих мільярдерів-Терезів – відомий дизайнер та засновник авторитетного бренду Ralph Lauren Ральф Лорен, американська мільярдерка, дочка засновника корпорації Walmart Еліс Уолтон, а також Амансіо Ортега, засновниця Inditex, найбільшого у світі рітейлера модного одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цим 5 знакам зодіаку у травні варто задуматись над зміною кар'єри

Риби

Риби становлять 11% мільярдерів з усього світу. Мрійливі та інтуїтивні, вони були народжені, щоб продавати фантазії. Як приклад можна навести Бернара Арно - засновника та генерального директора LVMH, найбільшої у світі компанії з виробництва предметів розкоші. Серед інших мільярдерів-Риб – співзасновник Nike Філ Найт та медіамагнат Руперт Мердок.

Телець

Тільці становлять 10% світових мільярдерів. Другим астрологічним будинком, який також називають будинком фінансів чи майна, керує саме Телець. Тельці старанно трудяться, щоб забезпечити себе таким бажаним комфортом. Суміш упертості, самовладання та відвертого володарювання дозволяє їм безжально йти до своєї мети. По суті, Тельці живуть за принципом «моє та ще більше мого» та «занадто багато ніколи не буває достатньо». Їхня мета – стабільність за будь-яку ціну і комфорт без поступок.

Серед Тільців-мільярдерів - співзасновник і генеральний директор Facebook Марк Цукерберг, винахідник і магнат Dyson Джеймс Дайсон і спадкоємиця і співвласниця сімейного бізнесу, пов'язаного з BMW, одна з найбагатших жінок світу Сюзанна Клаттен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До вас йде удача: 5 знаків зодіаку, яким пощастить у липні

Новини по темі