Настав час піклуватися про себе: гороскоп на тиждень з 9 по 15 вересня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на тиждень з 9 по 15 вересня для всіх знаків зодіаку
Getty Images

Астрологи підготували гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку

Поділитися:

Після молодого місяця в Діві цього тижня ми переступили поріг непередбачуваного сезону затемнень.

З 9 вересня настає період, коли необхідно стабілізуватися та підготуватися до того, що на нас чекає попереду. Цей час необхідно використовувати для усвідомленої паузи, роздумів та оцінки ситуації з практичного боку.

Овен

У вас насичений графік та безліч завдань, проте вам слід проявити гнучкість та виділити небагато часу для себе. Робочі зустрічі та повсякденна буденна метушня будуть менш хаотичними, якщо ви знайдете лише кілька годин на день для самого себе.

Телець

Те, що здається обмежуючим на початку тижня, може здатися корисним вже у кінці тижня. Вам також варто з обережністю витрачати гроші, тому що бажання бути щедрим може негативно вплинути на ваші фінанси в довгостроковій перспективі.

Близнюки

Вам доведеться зіткнутися із додатковою відповідальністю. Також вам слід зосередитися на домі та сім'ї. Якщо вам вдасться вирішити старі проблеми, ви зможете знайти спокій та умиротворення.

Рак

Залишайтеся відкритими для можливостей, які здаються недосяжними, оскільки рішення можуть бути досить несподіваними. На вас чекає приплив сил та енергії.

Лев

Ви хочете розслабитися та насолодитися останніми безтурботними теплими днями, але вам доведеться розбиратися з фінансовими питаннями та іншими проблемами, які ви відкладали на потім. Втім, ваші зв'язки та знайомства можуть допомогти вам у цьому.

Діва

Вам потрібно зосередитись на собі. Ви ставите собі питання, що вам дійсно потрібно, щоб почуватися комфортно. Ви також можете повернутись до справ, які так і не закінчили наприкінці липня.

Терези

Вам слід повірити в себе і не опускати руки, і на вас чекає період, коли потрібно нагадувати собі, що ваші великі цілі варті вкладених зусиль. Також настав час активізувати турботу про себе. Створення здорового порядку дня чи встановлення певних кордонів на роботі може виявитися несподівано корисним.

Скорпіон

Ви можете відчути себе трохи відрізаним від свого творчого чи романтичного життя. Пам'ятайте, що це тимчасово і ви повернете баланс у житті, але після того, як розберетеся з робочими питаннями.

Стрілець

Можливо, вам захочеться зосередитись на тому, щоб розібратися зі своєю кар'єрою. Але вам також час зайнятися сім'єю і проводити більше часу з близькими людьми, яким не вистачає вашої уваги.

Козеріг

Ви можете змінити свої плани, щоб не обтяжувати себе непотрібною роботою. Ви сконцентруєтеся на тому, щоб відмовитись від зайвої відповідальності і звільнитися від застарілих шаблонів і стереотипів.

Водолій

Вам слід подумати про зрілість щодо фінансів. Ви зіткнетеся з деякими фінансовими труднощами, які змусять вас скоротити витрати і задуматися про додаткові джерела доходу.

Риби

Ви будете сфокусовані на стосунках. Вас будуть турбувати думки про те, що ви надто багато віддаєте іншим, коли вам дійсно потрібно зосередитися на собі. Або навпаки: ви уникаєте складних розмов, тому що ви одержимі «піклуванням про себе».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любовний гороскоп на вересень для всіх знаків зодіаку: для кого це ідеальний час для романтичних вечорів

Новини по темі