Христина Соловій шокована популярністю після "Голосу країни"

Христина Соловій шокована популярністю після "Голосу країни"

Зірка "Голосу країни" відповіла на питання глядачів в режимі онлайн.

Поділитися:

Відбувся онлайн з Христиною Соловій, яка відповіла на питання глядачів. Учасниця Голосу країни розказала, що популярність стала для неї шоком, а найбільше критики зараз вона отримує від тренера Святослава Вакарчука.

Дивись онлайн Голос країни 6 сезон з 28.02.2016

До вашої уваги відповіді Христини на найпопуярніші питання.

Христино, основне питання, яке хвилює всіх, - чому ти обрала Святослава Вакарчука, а не Олександра Пономарьова?

Моє рішення залежало більшою мірою від того, як відреагує Пономарьов. Його першими словами були: "Що ви ще співаєте?". Тобто він про сам мій виступ не сказав нічого. І це було, мені здається, ключовим у тому рішенні. Вакарчук мене просто врятував.

Інші глядачі цікавляться: якби до тебе розвернулися Вакарчук і Скрипка, кого б ти обрала?

Тоді я відповіла швидко, що йду до Вакарчука. Але в іншому випадку довелося б думати дуже довго. Я розраховувала на Скрипку, тому що знала, що він займається етно, фольклором. Про Святослава я знала, що йому подобаються народні пісні... Можливо, я би все-таки пішла до Скрипки, але чисто з розрахунку, що з ним було б простіше працювати. 

Питання від Антона: "Христино, ти прсто чудова! Чи є у тебе хлопець? Хоча навіть бадуже, ти та - за кого варто боротися".

Ні, у мене немає хлопця.

Поліна: "Чи займалися ви у музичній школі? Якщо ні, то де ви навчилися так співати?"

Я закінчила музичну школу, в якій працювала моя мама. Моя мама викладає хор в старших класах Дрогобицької музичної школи. До речі, дуже важливо, що я родом саме з Дрогобича. Тому що в ефірі сказали, що я зі Львова. Я живу у Львові три роки.

Музичну школу я закінчила - і була у мене пауза досить довга. Це були ніби якісь пошуки, не знаю... Мама з татом не хотіли, щоб я йшла їхнім шляхом. Яле бачите, як воно буває у житті (сміється).

Христино, у тебе вже є шанувальники у Казахстані. Питання звідти: "На яких музичних інструментах граєте?"

Музичну школу я закінчила по класу фортепіано, і зараз, якщо мені щось подобається, я сідаю і підбираю мелодію. А хотілося мені навчитися грати на сопілці... До речі, найбільшим стимулом став саунтдрек Вакарчука з "Украденого щастя". Там є такий момент, де звучить скрипка, разом із сопілкою. Не скажу, що я добре граю, але трохи свищу (сміється).

Питання від Лорни, яка хоче стати твоїм другом у соцмережі: "Чому не долучаєш до друзів?"

Я саме це хотіла сказати! Я зараз в Києві, вже тиждень у мене не працює кнопка Wi-Fi. Я читаю ваші повідомлення і обіцяю всім відповісти! Наступного тижня я просто закриюся вдома і буду відповідати.

Запитує Тетяна: "Христино, чи готова ти заспівати одну з пісень ОЕ?

Не те, що готова. Це просто мрія моя!

А яка твоя улюблена пісня?

Найбільше мені подобають "Квітка", "Я до тебе"... Та мені всі подобаються!

Багато питань про те, як ти відносишся до критики?

Коли я читала коментарі, були добрі, були погані... Тому я спочатку зрозуміла основну думку усіх поганих коментарів. І коли вже були відверті образи, то я намагалася просто це пропускати.  А взагалі критику я дуже добре сприймаю. Зараз, коли я працюю зі Святославом, то теж дуже багато критики. Я її приймаю і намагаюся виправитися. До цього моїм найбільшим критиком був старший брат Євген.

А що найбільше критикує Святослав?

Мою народну манеру. Думаю, він хоче, щоб я не зациклювалася, і спробувала себе в чомусь іншому. Але це є жанр, який я найбільше люблю. Навіть якщо я спробую щось інше, він залишиться основним.

Є такі глядачі, які оцінили твоє вбрання. І ось Олена запитує: "Хто тобі пошив таке гарне вбрання, у якому ти співала на сліпих прослуховуваннях?"

Це звичайна сукня, вона у мене вже дуже давно. Я її вирішила просто доповнити киптариком від лемківського костюма, який мені дали в хорі "Лемковина".

Просто лемки ніколи не носили білі сорочки в будні дні, а завжди щось темне вдягали. Я вирішила, що одягнутися саме так буде дуже по-лемківськи.

Христино, ти зараз навчаєшся?

Ой, я зараз пропускаю пари. Я не знаю, як я буду пояснювати це викладачам, тому що не всі дивляться "Голос країни" і по-різному реагують. Ті, хто знають, що я співаю, кажуть: "Браво! Бажаємо успіху!". А дехто дуже строго мені говорить про відробки, і вже думала: "Як же я буду писати під час зйомок по 12 рефератів".

Питання від Марти: "Чи з'явилися у тебе фанати? Чи впізнають тебе на вулицях Львова?"

Впізнали четверо чи п'ятеро людей: в таксі, в кафе. Просто у Львові я вже близько тижня не була. Я ж кажу, коли я відкрила комп'ютер, він просто завис через величезну кількість повідомлень.

Якось підійшла одна дівчинка, взяла мене за руку, розказала, що плакала, коли я виступала. Ми обнялися... Я не чекала такої реакції! Я не думала, що нікому не відома пісня зможе так розхвилювати!

Повне відео онлайну - до вашої уваги!

Нагадаємо, до Христини Соловій повернулися Олександр Пономарьов і Святослав Вакарчук. Однак дівчина одразу дала Олександру зрозуміти, що в нього немає шансів.

Христина співала а капелла лемківську пісню. Після її виступу Вакарчук розплакався.