Хто став переможцями перших боїв?

Хто став переможцями перших боїв?

Вчора, 21 грудня, ми дізналися, хто має  шанс на перше місце в шоу

Поділитися:

Вокальні бої на "Голос. Діти 2" розпочато! Сьогодні, 21 грудня, ми дізналися імена перших переможців.

Нагадаємо, правила проекту на цьому етапі є дуже жорсткими: нелегко було як юним талантам, так і їхнім зірковим тренерам. Кожен із наставників сформував зі своєї команди чотири трійки артистів, які мали виконати на музичному рингу спільну пісню. Вийти з цієї битви переможцем міг лише один, а доленосне рішення приймалось виключно тренером. Нелегко було слухати чарівні дитячі голоси, сидячі до вокалістів спиною, а ще важче – обирати когось із них, дивлячись в очі. Але Тіна Кароль, Потап та Наталя Могилевська впорались із завданням, як і їхні маленькі підопічні.

У виборі пісень чарівна Тіна Кароль цього дня орієнтувалась на українську естрадну класику. Перша сформована нею трійка – Ромчик Сасанчин, Арсен Данилюк та Віктор Папп – виконали відомий хіт Тараса Петриненка "Україна".

"Мурашки по тілу, я впевнений, у всіх в цьому залі", - зазначив ведучий Юрій Горбунов.

Шанс на перемогу співачка подарувала Роману Сасанчину, хлопцю, через поразку якого минулого разу переживала вся країна.

Наступна трійка, учасниками якої стали Аліна Костюк, Марк Коваленко та Аліє Бекірова, виконали ніжну композицію Ніни Матвієнко "Квітка-душа". А найдушевніше виконання Тіна визнала за Марком, який і став наступним фіналістом її команди. А от Вікторії Балашовій, Катерині Кравченко та Микиті Трондіну випало співати "Намалюй мені ніч" Мирослава Скорика. Перемогу у цій битві так само здобув хлопець – Микита Трондін!

"Я би хотіла довести мамі Микити, що він – гідний хлопчик", - зазначила Тіна Кароль.

Потап у цей день проявив різноманітність музичних смаків, обираючи до виконання своїм підопічним, як світові, так і українські хіти – пісні Майлі Сайрус, Мірей Матьє та Квітки Цісик. Першим тріо команди Потапа стала… четвірка чарівних учасниць: Катя МанузінаАня Музафарова та дует АН-2, що складається з аж двох Анастасій – Насті Завадської та Насті Лісухи. Попри визнано кращі співи Анни, фіналісткою Потап обрав Катерину Манузіну, повіривши у її потенціал. Наступну трійку з команди цього зіркового тренера склали Олександра Сіркашева, Іван Лісний та Діана Піхун. Останні двоє з учасників прийшли на проект вже вдруге, аби отримати ще один шанс – і це вдалось саме Івану.

"Я в раю", - зазначив хлопчик за лаштунками. Та найбільше вражень у залу викликав виступ емоційного тріо: Анастасії Микитюк, Василя Демчука та Полліанни Рижак. Шанс на перемогу Потап вирішив подарувати учасниці, що найменше розкрила свій потенціал у цей день – Полліанні.

А от Наталі Могилевській, як найемоційнішому тренеру, було чи не найважче. Кожен свій вибір співачка робила зі сльозами на очах. Запальний "Водограй" заспівала трійця наймолодших учасниць її команди – Уляна ІсаченкоДаша Сорокіна та Ганна Комякова. Можливість пройти далі та поборотися за перемогу у прямих ефірах отримала найменша вокаліста – сонячна Ганна. Катерині Качановській, Єлизаветі Савиній та Віолетті Литвиненко випала честь виконати пісню свого зіркового тренера, з чим дівчата впорались блискуче. Та ближче на крок до перемоги стала саме Катерина – учасниця, що минулого разу покинула шоу саме після вокальних боїв. Остання ж трійця вокалістів з команди Наталі Могилевської запалила залу: бунтівники Каріна Казарян, Діана Галицька та Богдан Темченко показали, що таке справжній рок, виконавши світовий хіт "The House of the Rising Sun". Фаворитом Наталі у цій битві став скромний Богдан Темченко.

Попереду – ще один важкий день вокальних боїв, за результатами яких команда кожного тренера зменшиться аж на третину! Обирати потенційних переможців Тіні Кароль, Потапу та Наталі Могилевській доводиться тепер не тільки вухами, а й серцем, адже кожен з учасників став для них рідним. Які вокальні несподіванки чекають на глядачів "Голосу" та самих зіркових тренерів далі, дивись вже завтра, о 21:00 на "1+1"!

Дивитися відео виступів усіх учасників онлайн.