Хто ви з персонажів фільму "П'ятий елемент": психологічний тест

Психологічний тест за фільмом "П'ятий елемент": яка ви особистість
imdb

Психологічний тест за фільмом "П'ятий елемент": дізнайтеся, яка ви особистіть.

Поділитися:

Редакція сайту 1+1 підготувала цікаве опитування за цитатами з популярного фільму "П'ятий елемент" з Брюсом Віллісом та Міллою Йовович у головній ролі. Дивіться культовий фантастичний бойовик Люка Бессона сьогодні, 26 січня, о 21:15.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиждень фільмів на "1+1 Україна": від фантастичних пригод до романтичних історій (телепрограма)

Як пройти психологічний тест-опитування

Оберіть цитату, яка найкраще пасує вашому характеру та стану душі, та дізнайтеся відповідь нижче.

poll_content_961

1 цитата. Ви схожі з персонажем Лілу. Мила, тендітна та водночас відважна особистість, що йде до своєї мети. Ви прагнете пізнавати та захищати світ, попри те, що він неідеальний. 

Мілла Йовович

2 цитата. Ви схожі на Рубі Род. Ви обожнюєте бути в центрі уваги та розважати оточуючих. Вам подобається гарно виглядати та захоплювати інших. Ви емоційна, творча особистість, але також смілива та віддана.

5 елемент

3 цитата. Ви схожі на Зорґa. Ваші характерні риси — самодисципліна та впевненість у собі. Ви харизматична та високоінтелектуальна особистість, яка прагне досягати більшого у житті. Проте, надмірна жага до влади та контролю над іншими може зіпсувати ваші стосуснки з оточуючими. 

5 елемент

4-6 цитата. Ви схожі на Корбена Даласа. На будь-які проблеми ви реагуєте із сарказмом. Ви волієте жити у спокої, але доля підкидає вам нові випробування. На ваші плечі часто випадають нелегкі завдання, але ви здатні з ними впоратися.

Брюс Вілліс

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: яка ваша особливість як українця

Новини по темі