Кому з учасників "Голосу країни" вдалося дійти до "нокаутів"

Кому з учасників "Голосу країни" вдалося дійти до "нокаутів"

Один з найбільш напружених етапів шоу "Голос країни" завершено.

Поділитися:

Один з найбільш напружених етапів шоу "Голос країни" завершено. Три тижні поспіль уся країна спостерігала, як зіркові тренери проекту роблять нелегкий вибір та вирішується доля вокалістів, які вже встигли полюбитись публіці.

Останній день вокальних битв приніс ще більше хвилювань та переживань, адже і Потап, і Тіна Кароль, і Олександр Пономарьов, і Святослав Вакарчук вже встигли використати можливість "Крадіжки" та врятували по одному талановитому учаснику. Таким чином., в кожній парі мав бути не тільки переможець, але й переможений. 

Не зраджував собі найдосвідченіший тренер проекту Олександр Пономарьов, який із самого початку двобоїв на музичному рингу давав парам тільки українські пісні. Таким  був вибір зіркового тренера і цього разу для усіх трьох дуетів своєї команди.  Вокальним супротивникам "фабриканту" Євгену Толочному та красуні Тетяні Брянцевій випало виконувати легендарний хіт "Лиш вона". У цьому двобої перемогу здобув більше переконливий Євген.

А от для Валерії Чуприни з Дніпропетровська та харків'янина Євгена Морозова тренер обрав не менш ліричну "Кажуть, все мине", в результаті віддавши перевагу цікавому тембрально жіночому вокалу Валерії.

Композицією, яку випало виконувати останній парі супротивників з команди Олександра — Вілену Арустамову та Валентині Таран — стала пісня "Троянда Ружа" Миколи Мозгового. Більш переконливим під час виступу тренер визнав досвідченого Вілена Арустамова, хоч пара загалом йшла на рівні та виглядала справжнім дуетом.

Як бачимо, звання головного лірика проекту "Голос країни" Олександр Пономарьов підтвердив на всі сто, а також не полінувався пояснити причини саме такого вибору пісенного репертуару.

"У мене на цих батлах всі пісні українські. Я хочу завдяки цьому проекту послухати ті пісні, які були незаслужено зараз молоддю забуті, - пояснив тренер, - звісно, мені було б легше, щоб вони заспівали якусь пісню західну, ви б плескали  і так далі. Але це не головне, головне — душа".

Та на битвах звучало достатньо і закордонних хітів. Приміром, Святослав Вакарчук цього дня  обирав для своїх підопічних саме таку музику. Айтішник Сергій Томашевський  та грузинський вокаліст Мебо Нітсубідзе виконали на музичному рингу пісню Imagine Dragons "Radioactive". До вокальних "Нокаутів" з тренером попрямував Мебо.

Останній же парі з команди Святослава — Микиті Кириленко та Андрію Лучанко — випало співати композицію легендарного СтівіУандер а"Superstation". Обидва хлопці були переконливими, але переможцем тренер визнав Андрія"МістераЕндрю"Лучанко.

"Працювати з молодими людьми і передавати їм досвідЯ вам признаюсьяк  надухуце єдина місія на проекті для мене", - сказав після третього раунду боїв Святослав Вакарчук.

Досить різноманітним був репертуар підопічних Тіни Кароль. Дівочій парі Ганні Шміляк та Олені Діаманді випало співати закордонний хіт, а от хлопцям Юрію Ковальчуку та Сергію Зазу... жіночу арію! Обидва дуети супротивників блискуче впорались із поставленим завданням, проте далі до перемоги у складі команди Тіни попрямували Ганна та Юрій.

"Між тренерами батл існує завжди, - прокоментувала чарівна Тіна, зауважуючи, що битви відбуваються не тільки всередині команди, - я їх тримаю в тонусі, а вони — мене".

Найсильніші вокалісти полишалися на останній раунд і у команді зіркового тренера Потапа. Першою парою топ-продюсера, що змагалася на музичному рингу, стали Олександр Господінов та Дмитро Костюк. Хлопці настільки потужно виконали композицію "Aint no sunshine", що наприкінці на ринг несподівано вибіг зірковий тренер Святослав Вакарчук, щоб заспівати із учасниками разом. Вирішувати Потапу було складно, але шанс пройти далі отримав Дмитро Костюк.

Не менш важко було прийняти рішення і щодо останньої пари: наполегливої Марти Малишняк та досвідченої Тетяни Решетняк. Їх виконання композиції "Очі на піску" визнав кращим виступом дня зірковий тренер Олександр Пономарьов. Утім, місце в проекті було тільки для однієї та нею стала Тетяна Решетняк.

"Тренера-колеги, доведеться боротись з Потапом та його командою", - попередив усіх амбітний продюсер.

Наразі Потап, Тіна Кароль, Олександр Пономарьов та Святослав Вакарчук вже попрощались із половиною команди та врятували по одному учаснику з команди суперників. Таким чином, у кожного з наставників лишилось наразі по вісім підопічних.

Склад команди Святослава Вакарчука виглядає так: Вадим Чернов, Андрій Пантюх, Людмила Чеботіна, Дмитро Іващенко, Фелікс Морозов, Мебо Нітсубідзе, Андрій Лучанко та "вкрадена" у Пономарьова Яна Ковальова.

Разом із Тіною Кароль до перемоги прямують вісім таких учасників: Іван ПилипецьДжошуа ПраттЮрій КовальчукГанна ШмілякАнтон КопитінКатерина ІванчукАніс Еттаєб та поцуплений у Святослава Сергій Папуша.

Вибороти своє місце у прямих ефірах в якості підопічних Олександра Пономарьова збираються такі учасники: Валерія ЧупринаВілен Арустамов, Валерія Садовська, Ганна Благова, Володимир Трач, Євген Толочний, Владислав Кашпуренко та врятована під час "Крадіжки"  Олена Шинкар з команди Потапа.

Разом з Потапом у проекті лишились: Дмитро Костюк, Лалі Ергемлідзе, Микита Обушенко, Тетяна Решатняк, Валерія Черевко, Катерина Рибак, Давид Кадімян та "викрадений" у Вакарчука Георгій Луценко.

Нагадаємо, під час вокальних "нокаутів" кожен із цих учасників повинен бути ще раз виконати пісню, з якою пройшов вибір наосліп та довести, що гідний іти далі. За результатами цих виступів тренери змушені будуть попрощатись із чотирма із восьми вокалістів! Хто стане гідним шансу отримати звання голосу країни? Дивись "Нокаути" ювілейного сезону "Голосу країни" вже наступної неділі о 21:00 та дізнаєшся першим!

Всі виступи учасників дивіться онлайн тут.