Хто замінить Феріху? (ФОТО)

Хто замінить Феріху? (ФОТО)

Вже у вівторок наші глядачі познайомляться з історією нової героїні

Поділитися:

Історія Феріхи завершилася, але вже у вівторок, 5 травня, наші глядачі познайомляться з новою героїнею - красунею на ім'я Діла. 

У центрі увага серіалу "Моя кохана Діла" - драматична історія кохання Діли та Ризи. Це розповідь про любов до ворога. Вона покаже, якою непередбачуваною і жорстокою буває доля і яка все-таки всепереможна любов.

Головну жіночу роль у серіалі виконала популярна турецька акторка Хатідже Шенділь. До вашої уваги кілька фактів про неї.

1. Хатідже Шенділь народилася у Стамбулі 2 серпня 1983 року, але виросла в Анталії.

2. Після закінчення школи дівчина навчалася в університеті, де отримала диплом за спеціальністю "бізнес та ділове адміністрування". Але вже під час навчання почала займатися модельним бізнесом.

3. У 2001 році Хатідже взяла участь у конкурсі "Міс Туреччина", де посіла друге місце. У тому ж році був конкурс "Міс Європа", де вона посіла третє місце. Акторка неодноразово потрапляла до рейтингів найгарніших турчанок.

4. Отримавши модельний досвід, дівчина вирішила стати акторкою. Протягом двох років вона вивчала акторську майстерність. По закінченню почала зніматися у фільмах та телесеріалах.

5. Акторка щаслива у особистому житті. Незабаром вона вийде заміж за популярного турецького актора - Онура Сайлака.

Дивіться серіал "Моя кохана Діла" з понеділка по п'ятницю о 17:10 на "1+1".