Ігор Грохоцький розповів, про кого думав, коли співав на концерті "Океану Ельзи"

Ігор Грохоцький розповів, про кого думав, коли співав на концерті "Океану Ельзи"

Разом зі своїм тренером Святославом хлопець заспівав пісню "Він чекає на неї".

Поділитися:

Цієї суботи, 21 червня,  "Океан Ельзи" встановив всеукраїнській рекорд, зібравши 70 тисяч своїх прихильників на стадіоні "Олімпійський".  Фани гурту почали збиратися ще зранку, а Київський метрополітен на годину подовжив свою роботу.

Одну з пісень разом з "Океаном…" перед багатотисячною аудиторією виконав переможець проекту "Голос країни. Перезавантаження" Ігор Грохоцький. Разом зі своїм тренером Святославом Вакарчуком хлопець заспівав пісню "Він чекає на неї".

"Виступ на такому концерті – це грандіозна подія", - зізнався Ігор в інтерв'ю програмі "Сніданок з "1+1" сьогодні вранці.

Коли Ігор був маленьким та ще грав у футбол, звісно,  як і всі хлопці, він мрія вийти на "Олімпійський"... Але не міг навіть уявити собі, за яких обставин це відбудеться! Хлопець зізнався: коли стояв на сцені - думав про батьків.  Адже вони прийшли на концерт, аби підтримати його під час такої грандіозної події.

"Гурт "Океан Ельзи" – це феномен української культури зараз.  Їхня музика об'єднує стільки людей. Дуже приємно, що українську пісню так підтримують. Стільки  глядачів були з прапорами, гімн співали…" - розповідає співак.

Більше про ювілейний концерт "Океану Ельзи" - в нашому сюжеті: