Ігор Грохоцький розповів, як сходив на каву з переможницею конкурсу "Viva"

Ігор Грохоцький розповів, як сходив на каву з переможницею конкурсу "Viva"

Цими вихідними тріумфатор "Голосу країни. Перезавантаження" Ігор Грохоцький зустрівся із переможницею конкурсу "VivaГрохоцький". 

Поділитися:

Днями тріумфатор "Голосу країни. Перезавантаження" Ігор Грохоцький зустрівся із переможницею конкурсу "VivaГрохоцький". На побачення з молодим виконавцем пішла 19-річна львів'янка Роксолана Смілка. Із цією дівчиною Ігор познайомився на грандіозному концерті "Океану Ельзи" до Дня Незалежності, а потім упізнав її з-поміж сотень учасниць флешмобу.

"Ми з Роксоланою вперше побачилися на львівському концерті "океанівців". Ми поспілкувалися буквально дві хвилини. Я представився і зрозумів, що вона не знає, хто я такий. А за кілька днів після концерту я побачив, що вона взяла участь у конкурсі і Viva! І подумав, що це привід зустрітися", - розповів Грохоцький.

Обіцяною кавою Ігор пригощав Роксолану в одному зі столичних ресторанів, атмосфера якого сприяла невимушеній дружній розмові. Неподалік закладу відбувався благодійний ярмарок, зібрані кошти з якого буде перераховано на потреби дітей із зони АТО, тож Грохоцький і Смілка з задоволенням зазирнули й туди. 

"Я купив журнал 2007-го року з Вакарчуком на обкладинці, а також скриньку з нотами, яку власноруч зробив маленький  хлопчик. Сподіваюся, що ця річ приноситиме щастя і сприятиме вивченню музичної грамоти", - сказав переможець "Голосу країни".

А вчора Ігор і Роксолана завітали на кастинг проекту "Голос. Діти".

"Я запропонував Роксолані послухати талановитих діток. Вона була в захваті! Та і я, чесно кажучи, і досі не оговтався від почутого. Це фантастика!" - описав свої відчуття Грохоцький.

Ігор зауважив, що під час зустрічі з Роксоланою не почувався ніяково, адже дівчина сприймала його, як звичайного знайомого, а не як людину, яку показували по ТБ.

"Я навіть не могла подумати про те, що стану переможницею. Я дуже рада! Ігор дуже приємна людина, хороша, щира й відверта. Нам обом подобається музика. У мене є подруга, яка також гарно співає, і планує піти на "Голос країни" (до речі, перший відкритий кастинг в Києві відбудеться 20-21 вересня). Я щаслива, що Ігор дуже підтримує її прагнення", - розповіла львів'янка.

Грохоцький додав, що не проти й надалі спілкуватися з Роксоланою. Однак розуміє: ця дружба буде обмежена кордонами соціальних мереж.

"Роксолана - гарна та приємна у спілкуванні дівчина.  Але вона у Львові, я в Києві. Звісно, бачитися часто не вийде.  Та й вільного часу наразі не багато -  у мене на першому плані музика, творчість. А там – життя покаже", - поділився планами переможець четвертого сезону "Голосу країни".