Ігор Коломойський розповість Катерині Осадчій, що сказав футболістам "Дніпра" після програшу

Ігор Коломойський розповість Катерині Осадчій, що сказав футболістам "Дніпра" після програшу

 Уже сьогодні о 23.00 у "Світському житті" вийде ексклюзивний репортаж з вечірки футбольного клубу "Дніпро".

Поділитися:

Уже сьогодні о 23.00 у "Світському житті" вийде ексклюзивний репортаж з вечірки футбольного клубу "Дніпро", яку клуб влаштував у варшавському королівському парку після матчу в фіналі Ліги Європи.

Український футбольний клуб за титул чемпіона з іспанською "Севільєю", яка вже тричі завойовувала цей трофей. Матч був захоплюючим та напруженим, за його перебігом, затамувавши подих, стежила вся Європа: з України до Польщі приїхали десятки тисяч футбольних фанатів, а квитки на Національний стадіон у Варшаві були розкуплені за кілька тижнів до матчу.

З VIP-зони за грою спостерігали президент клубу Ігор Коломойський, радник Президента України Михайло Саакашвілі, музиканти Святослав Вакарчук та Олег Скрипка, Ігор та Григорій Суркіси, президент УЄФА Мішель Платіні.
В результаті українські футболісти отримали срібні медалі УЄФА, програвши іспанцям лише один гол. Спортсмени не стримували сліз, адже до історичної перемоги залишався лише крок.

Проте Фінал Ліги Європи після матчу гравці у повному складі відзначили гучною вечіркою. Вболівальники, футболісти та їхні дружини, а також високопосадові гості зібралися у варшавському ресторані "Бельведер" і вже там дали вихід своїм емоціям.
"Світське життя" сьогодні о 23.00 на 1+1 покаже ексклюзивний репортаж з вечірки.

Власник клубу Ігор Коломойський, який зазвичай інтерв'ю не дає, зробив виняток для "Світського життя". У відвертій розмові мільярдер та екс-губернатор Дніпропетровської області зізнався, що він ніколи не сварить гравців свого клубу після програшів.
Також Ігор Коломойський відкрито розповість, чому на матч до Варшави так і не прилетів Президент Петро Порошенко, чи є у нього власні футбольні забобони "на удачу", що для нього було найскладнішим вгубернаторській роботі, та чи готовий мільярдер стати дідусем. Не пропустіть найвідвертіше інтерв'ю чи не найзаможнішого українського бізнесмена!

Захисник "Дніпра" Артем Федецький зізнався, що попри правила та заборони УЕФА взяв з собою на нагородження маленького сина, якому срібну медаль вручив сам Мішель Платіні. А нападник Євген Селезньов, чиї сльози після програшу на футбольному полі бачили всі, зізнається, хто його заспокоював після виходу з поля.
- Для мене найприкріше програвати саме у фіналі, коли до перемоги залишився лише крок, - каже гравець Катерині Осадчій.

Підтримати коханого до Варшави приїхала дружина капітана команди Руслана Ротаня Христина. Виявляється: саме вона і є головним тренером для напівзахисника - адже зажди перед матчем дає чоловіку настанови, як йому краще грати.

Співав для гостей цього вечора Олег Скрипка, який виявився не стільки футбольним уболівальником, скільки гравцем-практиком.

Ексклюзивний репортаж "Світського життя" з Варшави вийде в ефір сьогодні рівно о 23.00 на 1+1.