Ілля Кваша відправив "Вишку" на хореографію

Ілля Кваша відправив "Вишку" на хореографію

Зірковий тренер "Вишки" таки навчить учасників тягнути носочки!

Поділитися:

Ілля Кваша, бронзовий призер літніх Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні, семиразовий чемпіон Європи, бронзовий призер Кубка світу, переможець етапів Світової серії, майстер спорту міжнародного класу і зірковий тренер шоу каналу 1+1 "Вишка", відправив весь чоловічий склад учасників проекту на... хореографію.

"Стрибки у воду, - стверджує Ілля, - це балет в повітрі".

Після занять у балетному залі м'язисті торси зіркових учасників повинні набути неймовірної пластичності і гнучкості.

А носочки! Це взагалі болюча тема. У середньому, - стрибок триває кілька секунд. У цей момент учасник "Вишки" думає про що завгодно, тільки не про носочки. А вони повинні бути бездоганні, витягнуті і натягнуті. Так, як на фото зіркового тренера проекту "Вишка".

Нагадаємо, "Вишка" - екстремальне спортивно-розважальне шоу 1+1. 16 зірок змагаються у стрибках в воду. Це Анатолій Анатоліч, маестро Володимир Гришко, співак Олексій Матіас, фронтмен гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта, актор театру і кіно Віталій Борисюк, актриса і телеведуча Руслана Писанка, телеведуча Кароліна Ашіон, шоумен Євген Кошовий, учасник вокального шоу "Голос країни" Арсен Мірзоян, переможниця третього сезону шоу "Голос країни" Анна Ходоровська, олімпійська чемпіонка, фехтувальниця на шаблях Ольга Харлан, співак Василь Бондарчук, актор і ведучий Євген Нікішин.