Ілля Кваша звернувся до магічних талісманів

Ілля Кваша звернувся до магічних талісманів

Після проходження "золотого екватору" на спортивно-розважальному шоу "Вишка" залишилися найвідданіші і безстрашні бійці-стрибуни.

Поділитися:

Після проходження "золотого екватору" на спортивно-розважальному шоу "Вишка" залишилися найвідданіші і безстрашні бійці-стрибуни. Їх вісім: Ольга Харлан, Степан Казанін, Володимир Гришко, Руслана Писанка, Анна Ходоровська, Олег Михайлюта (Фагот), Олексій Матіас, Денис Силантьєв. Незважаючи на те, що на вишці кожен може відповідати за себе, зіркові стрибуни стали справжньою командою. Натхненний "солдатиком" Фагота, Володимир Гришко теж збирається підкорити десятіметовку. Дівчатка настільки осміліли, що задивляються на сім з половиною метрів, а "зірковий тренер" в цей час вирішив порадувати своїх підопічних сюрпризом.

Чим же може здивувати Ілля Кваша? Чи не збирається він подарувати свої щасливі спортивні плавки Руслані Писанці? Іронічний тон цього питання анітрохи не збентежив семиразового чемпіона Європи:

"Ми підійшли до півфіналу. І якщо мої щасливі плавки, - заявив Ілля, - допоможуть Руслані чи ще комусь здобути блискучу перемогу, я готовий розлучитися з ними!"

Насправді Ілля підготував свої підопічним стрибунам цілу серію талісманів, які, на його думку, зможуть підтримати зірок на заявлених висотах.

У свою чергу, щедрий зірковий тренер поділився фотографією і свого щасливого амулета: кільця з олімпійською символікою. На правому плечі бронзового призера теж красується олімпійські кільця. І говори, після цього, що суворі спортсмени не забобонні! Талісман на талісман.

Чи допоможуть футболки, плавки і плюшевий ведмедик восьми півфіналістам?! Побачимо 9 листопада  на каналі 1+1 о 20.00 в прямому ефірі.