«Зі школою дуже важко»: дружина Тімура Мірошниченко відверто розповіла про проблеми з навчанням у доньки

Інна Мірошниченко показала фото прийомної доньки у сльозах та розповіла про її проблеми у навчанні
_inna_mi_/Instagram

Інна Мірошниченко показала фото названої доньки у сльозах та розповіла про її проблеми у школі

Поділитися:

Дружина ведучого ЖВЛ Представляє Тімура Мірошниченко, адвокатка та блогерка Інна Мірошниченко опублікувала фото названої доньки Ангеліни у сльозах та зізналась, що у дівчинки проблеми з навчанням.

Інна поділилася, що Ангеліні складно вчитися в школі.

«Це, насправді, найскладніше. Плаче не тому що хтось сварить чи ще щось. Я тихенько сиджу на дивані й іноді штовхаю мотиваційний спіч «Ти можеш! Давай! Я в тебе вірю!». Просто вчитися поки що не хоче і не може. Хоч з бубном танцюй, але все, що вимагає розумових зусиль, викликає або сльози, або агресію», - зізналася вона.

Дочка Тимура Мірошниченка
_inna_mi_/Instagram

Інна додала, що вірить у те, що їм вдасться впоратися з проблемами з навчанням.

«Я все одно впевнена, що потрібно просто підібрати правильний ключ для того, щоб спонукати мозок формувати зв'язки. Заняття, нейропсихолог, дефектолог, вітамінна терапія, дієта, робота з тілом. У хід іде все, щоб не втрачати час. Бо якби це почали робити в три, шансів було б у тисячу разів більше. Але коли ти дитина в дитячому будинку, то це «спадкова ментальна інвалідність»? І все. Тебе списують з рахунків, і все, що тобі світить - інтернат для дорослих. Тому що ти ніколи не зможеш жити в соціумі і завжди будеш залежати від інших. Ти дитина в дорослому тілі», - розповіла вона, додавши, що дитячий будинок ніколи не зможе вкладати стільки в дитину, скільки може бути вкладено в сім'ї.

Дочка Тимура Мірошниченка
_inna_mi_/Instagram

Нагадаємо, у Тімура та Інни Мірошниченків четверо дітей: сини Марк і Марсель, а також доньки Мія та Ангеліна.

Раніше в ексклюзивному інтерв'ю сайту 1+1 Тімур Мірошниченко відверто розповів про доньку Ангеліну, складні перші дні після всиновлення, діагноз та емоції дівчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ти така різна, але все одно кохана»: Тимур Мірошниченко зворушливо привітав дружину з днем народження

Новини по темі