Інспектор Фреймут порівняє український та хорватський сільські ресторани

Інспектор Фреймут порівняє український та хорватський сільські ресторани

Сьогодні команда проекту вирушає до Полтави.

Поділитися:

Сьогодні команда проекту "Інспектор Фреймут" вирушає до Полтави. Ольга проінспектує легендарне придорожнє кафе "У Сестер", ультрамодний ресторан "Fish&Fusion", сімейну кондитерську "Білий кролик" та демократичну піцерію "Віва Піцца".

"У Сестер" - легендарне придорожнє кафе, що на Полтавщині, засноване 1996 року двома сестрами. Добра українська кухня та колоритна атмосфера допомогла закладу завоювати прихильність відвідувачів, але що побачить команда нашого проекту? Ольгу шокує  фатальна подія, що сталася у закладі в день інспекції. Подробиці дивіться вже сьогодні о 22:30 на каналі 1+1.

Також у цьому випуску відома прихильниця здорової їжі, Ольга Фреймут, порівняє схожі за параметрами заклади українського та хорватського сіл, де страви готують виключно з місцевих продуктів. Так, до ресторану "Stari podrum", що у Хорватії, гості з'їжджаються навіть із сусідніх країн. Власники – як і на Полтавщині – родина, яка вирощує всі свої продукти на власному городі, що розташований прямо за будівлею ресторану.

"Господар на ім'я Драго відмовив мене від овочевого салату, пояснивши це тим, що помідори ще недостатньо нарум'янилися, - пригадує Ольга. - Це показник турботи про кожного свого гостя та суворих стандартів якості страв".

В полтавському закладі "Білий кролик" винахідлива Фреймут попросить приготувати печиво за старовинним шотландським рецептом прабабусі Злати. Чи впорається кондитерська з таким завданням інспектора? Як у ресторані "Fish&Fusion" готували чар-зілля? Та в якому з ресторанів  кішка сама принесе до ніг інспектора упійману мишу? Дивіться вже сьогодні о 22:30 на каналі 1+1.