Інспектор Фреймут з'ясувала, чим пахне фірмова страва львівської "Криївки"

Інспектор Фреймут з'ясувала, чим пахне фірмова страва львівської "Криївки"

Ольга Фреймут вдруге завітала з перевіркою до Львова

Поділитися:

Місто Львів – таємниче та привабливе для туристів з усього світу – славиться великою кількістю самобутніх та оригінальних закладів. Одним із них є таємнича та приваблива завдяки своєму повстанському колориту "Криївка", яку можна вважати своєрідною візитною карткою Львова. Що ж насправді приховують заплутані переходи та темні коридори цього закладу-схованки, з'ясувала знімальна група "1+1" на чолі з Ольгою Фреймут.

Аби потрапити до закритого від загалу ресторану-кнайпи, камери на початку довелось заховати, адже на вході працює досить суворий контроль. Без знання паролю вхід – суворо заборонено! Такий вже місцевий колорит, адже колись у криївках переховувались партизани та розпізнавали таким чином своїх та чужих. Мабуть, задля підтримки атмосфери, працівники кухні теж вирішили переховуватись від Інспектора Фреймут та розбіглися хто куди, щойно побачили камери та сувору телеведучу. Як з'ясувалося, не без причини: адже у місцевих холодильниках виявилось далеко не все чисто… Та найбільше Ольгу Фреймут зацікавила фірмова страва ресторану: знаменита кров'яна ковбаска. Умови її зберігання прикро вразили телеведучу: головну страву у "Криївці" не готують "з нуля", а зберігають замороженою та розігрівають! З чого саме виготовлена ця ковбаска, не зміг відповісти жоден працівник кухні – звичайно, з тих, кого можна було піймати та допитати.  

Змовчав на це запитання й офіціант, утім, замовлення приніс швидко та зачарував Ольгу Фреймут щирою й невимушеною усмішкою. Та навіть це не врятувало заклад від критичної оцінки ресторанного інспектора: "Кров'янка має бути зі свіжовбитої свині, вибачте за відвертості, свіжа кишка. Інакше вона буде смердіти, ваша смерділа, ніби свиня не почистила зуби. І чистота…"

Тож як оцінила санітарний стан андеграундного закладу "Криївка" прискіплива Ольга Фреймут? Дивіться у повному відео про візит до ресторану-кнайпи та побачите усе на власні очі! Що приховують "партизанські" туалети та які сюрпризи містить холодильник із м'ясною продукцією, а також, чи вдасться "Криївці", попри все, отримати схвальний відгук від Інспектора Фреймут.