"Інспектор Фреймут" знову перевірить українські супермаркети

"Інспектор Фреймут" знову перевірить українські супермаркети

 В середу, 27 травня, о 22:00 телеканал "1+1" покаже другий епізод програми "Інспектор Фреймут", присвячений супермаркетам. 

Поділитися:

В середу, 27 травня, о 22:00 телеканал "1+1" покаже другий епізод програми "Інспектор Фреймут", присвячений супермаркетам.

Перший випуск "Інспектора" про супермаркети викликав неабиякий резонанс в суспільстві, чим довів, що ця тема надзвичайно актуальна для українців. Глядачі були обурені тим, що на тлі зростання цін на продукти
власники торговельних мереж дозволяють собі обманювати покупців та нехтувати елементарними санітарними нормами. Сторінки проекту в соціальних мережах майоріли проханнями телеглядачів перевірити продуктові магазини у різних містах України.

Але не лише глядачі гостро відреагували на розкриту "Інспектором" правду про торговельні мережі. Перевірені у першому епізоді супермаркети також вжили заходів щодо усунення своїх недоліків. Так, "Велика кишеня" змінила керівника у "проінспектованому" магазині та утилізувала усі страви з кулінарії. "Еко-маркет" відкрив "гарячу лінію", куди можна дзвонити покупцям зі скаргами.

Але ведуча Ольга Фреймут з командою вирішили не зупинятися на досягнутому та перевірити, чи змінили власники торговельних мереж недбале ставлення до роботи. Так, "Інспектор Фреймут" перевірить "Бімаркет" та "Le Silpo" у Києві, а також "Вопак" у Житомирі и "Фуршет" у Миколаєві.

Завдяки роботі таємних агентів у "Сільпо" у різних містах глядачі дізнаються, на які нові хитрощі йдуть продавці супермаркетів, аби повернути зіпсованим продуктами товарний вигляд. Традиційно страви із кожної кулінарії "Інспектор" ретельно перевірить у лабораторії.

Аби дізнатися, чи продають у супермаркетах алкогольні напої дітям, Ольга Фреймут попросить свою доньку Злату купити слабоалкогольний напій у миколаївському "Фуршеті".

Чи порушують українські супермаркети закон, дивіться у дев'ятому випуску програми "Інспектор Фреймут" в ефірі телеканалу "1+1" 27 травня о 22:00.