Інспектор врятував сільську школу від закриття

Інспектор врятував сільську школу від закриття

Місцеві жителі просили команду проекту допомогти їм зберегти єдиний навчальний заклад у селі

Поділитися:

Сьогодні, 1 грудня, о 22:00 на телеканалі "1+1" у Новому Інспекторі Фреймут в рамках перевірки українських шкіл глядачі побачать всю правду про скандальну зйомку в школі шляхетних дівчат "Леді" в місті Боярка.

Нагадаємо, візит знімальної групи Інспектора в "Леді" викликав негативну реакцію у керівництва навчального закладу. Тим не менш, це не зупинило ведучу Ольгу Фреймут, яка повинна була показати всю правду глядачам. Адже саме батьки учнів кликали знімальну групу в "Леді", скаржачись на антисанітарію і високу вартість навчання, яка становить 100 000 гривень на рік.

Крім того, Інспектор врятує від закриття єдину школу в селі Мала Рача Житомирської області, відкриту в 1933 році. Місцеві жителі просили команду проекту допомогти їм зберегти єдиний навчальний заклад у селі, який влада мала намір закрити. Вчителі відважно ходили на роботу, навіть коли їм перестали платити заробітну платню, а учні зі своїми батьками самі заготовляли дрова і продукти для шкільної їдальні.

Також під пильний погляд Інспектора потрапить середня школа №18 у селищі Коцюбинське Київської області, батьки учнів якої скаржилися на антисанітарію на кухні і низький рівень освіти.

Цю та інші інспекції в ефірі програми прокоментує заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей.

Перевірки шкіл у різних куточках України стали однією з найбільш резонансних тем минулого сезону проекту. Команда Нового Інспектора Фреймут отримала тисячі скарг і нових запрошень перевірити школи від схвильованих глядачів. Тому Ольга Фреймут зі знімальною групою в новому сезоні продовжує актуальну тему для всіх українців і вирушає у нові навчальні заклади, які потребують інспекції.

Нагадаємо, проект Новий Інспектор Фреймут у кожній програмі знаходить і нагороджує Народної премією профсіоналів сфери обслуговування, які часто залишаються без заслуженого уваги.

Новини по темі