Instagram-акаунт 1+1 зібрав 1 мільйон підписників

Instagram-акаунт 1+1 зібрав 1 мільйон підписників

Офіційний акаунт 1+1 в Instagram став лідером серед інших телеканалів за кількістю підписників.

Поділитися:

Стільки фоловерів в Instagram канал зібрав менше, ніж за два роки.

Акаунт був створений 22 червня 2017 року. Команда 1+1 ділиться в соцмережі найгарячішими новинами проектів телеканалу, секретами телевізійного виробництва, які залишаються поза кадром, а також обговорює з підписниками тренди та найгучніші події. Канал цінує теплі відносини із аудиторією, стежить, які теми її цікавлять найбільше та дослухається до побажань та конструктивної критики. Щодня глядачі залишають на сторінці тисячі звернень та відгуків, знаходять там своїх однодумців і навіть нових друзів. Вони також охоче діляться своїми традиціями та власними історіями життя, які потім нерідко стають частиною телевізійного ефіру.

Одними з найулюбленіших рубрик серед підписників Instagram 1+1 є #1плюс1blog, #СвітлинаДня та #ОбразДня. Так, за хештегом #1плюс1blog можна побачити, чим живуть зірки телеканалу, рубрика #СвітлинаДня сповнена теплими й ексклюзивними фото подорожей та особистих моментів облич 1+1, а хештег #ОбразДня показує найстильніші луки улюблених ведучих та акторів телеканалу.

Команда 1+1 дякує своїй аудиторії за довіру, зацікавлення, взаємну любов та вже готує багато неймовірного контенту. Свої пропозиції, коментарі та запитання підписники завжди можуть залишати в особистих повідомленнях на офіційних сторінках соцмереж телеканалу.

Нагадаємо, новини телеканалу 1+1 в соцмережах легко можна знайти за хештегами #одинплюсодин і #тинеодин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Канал 1+1 ???? Офіційна сторінка (@1plus1_ua) on

Новини по темі