Інструкція з налаштування прийому телеканалу 1+1 Україна в мережі Т2

Телеканал 1+1 Україна активно працює в мережі Т2.

Поділитися:

Прийом сигналу цифрового ефірного телебачення

Для прийому Т2 сигналу потрібен Т2 приймач, під’єднаний до телевізора, або телевізор з вбудованим Т2 модулем. Більшість сучасних телевізорів вже мають вбудований Т2 модуль. 

Крім того, необхідно мати ефірну антену — кімнатну або зовнішню. Антена під’єднується до Т2 приймача або телевізора. 

Якщо ви живете в межах міста або в передмісті, то для прийому сигналу цифрового ефірного мовлення зазвичай буде достатньо кімнатної антени. 

Якщо ви живете поза містом, у приватному будинку, оптимальним варіантом буде становлення зовнішньої антени на даху будинку. Чим вище встановлена антена тим краще та стабільніше буде прийом.

Зверніть увагу. Т2 антени поділяються на активні та пасивні. Активні антени потребують зовнішнього живлення. Живлення подається безпосередньо через Т2 приймач або через спеціальний інжектор. Якщо на активну антену не подати живлення, вона працювати не буде.

Налаштування Т2

Налаштування Т2 приймача. Сканування нових телеканалів

Коротка інструкція з налаштування Т2 приймача, проведення повторного сканування каналів:

1. З’єднайте приймальну антену з тюнером або телевізором.

2. Зорієнтуйте вашу антену у просторі – вона повинна бути направлена в напрямку найближчого Т2 передавача. Інформацію про розташування Т2 передавачів можна знайти за посиланням. Як альтернатива — подивитись в який бік направлені антени у сусідів.

3. На пульті тюнера/телевізора натисніть кнопку «Menu». Зайдіть у меню «Налаштування» (також може називатись «Параметри»). Перевірте налаштування живлення антени. Воно має бути увімкненим у разі використання кімнатної або зовнішньої активної антени.

4. Перейдіть до розділу «Пошук каналів» (також може називатись як «Трансляція» або «Ефірне меню»). Виберіть пункт «Автопошук» (також може називатися «Автоматичне налаштування») та натисніть кнопку «ОК». Після цього розпочнеться процес сканування каналів.

5. Після завершення пошуку натисніть ще раз кнопку «ОК» для збереження результатів пошуку.

6. Якщо налаштування виконані правильно, приймач має знайти Т2 канали.

7. Якщо нові канали не було знайдено, спробуйте змінити розташування та направлення приймальної антени та виконайте повторно процедуру сканування каналів.

8. Якщо ви не знаєте, як самостійно налаштувати приймач — зверніться до фахівця-телемайстра або до ваших знайомих, хто вже має досвід налаштування Т2 приймача.

Якщо ви вже дивитесь Т2 телебачення, рекомендуємо провести повторне сканування каналів. Кількість телеканалів в цифрових мультиплексах постійно збільшується, телеканали оновлюються. Тож, скористайтесь можливістю отримати нові цікаві канали. 

Новини по темі