Ірина Ванникова отримала у подарунок еко-сумку, завдяки якій виросте у Києві дерево

Ірина Ванникова отримала у подарунок еко-сумку

Нещодавно на день Ірини відома телеведуча Ірина Ванникова отримала від своїх колег з денного шоу «Твій день» незвичний подарунок – яскраву сумку з власним портретом.

Поділитися:

Ірина навіть і не підозрювала, що після ефіру у студії її чекає приємний сюрприз, тому була дуже зворушена такою увагою колег.

Ірина Ванникова

Ірина Ванникова розповіла, чому саме таке ім’я вибрали для неї батьки: «Цікаво, коли моя мама була вагітна, їй наснилося, що в неї народиться дівчинка. Уві сні їй сказали назвати доньку Галочка. Тому, я мала бути Галя. Але родичі тата наполягали, що дівчинку необхідно назвати Аріна. Бо в їхній родині була красуня з таким іменем. Але мамині батьки-українці сказали, що ніяких Арін в нашій сім‘ї не може й близько бути. Місяців зо три я була без імені, поки тривала дискусія навколо імені. Врешті, дійшли компромісу. Назвали – Ірина».

 

До речі, ім’я Ірина означає «мир», «спокій» і прийшло з давньогрецької міфології, де богиню миру і спокою називали Ейрена. Це ім’я має багато форм на різних мовах: Орина, Ярина, Ірена, Иринья. За часів Київської Русі ім'я Ірина було поширене, але в основному використовувалося у формі Орися.

Ірина Ванникова

Оригінальна сумка для Ірини Ванникової – від українського бренду Sebira, зроблена з дерева та екошкіри. Отримавши у подарунок цей незвичний аксесуар, телеведуча долучилася до важливої соціальної місії озеленення Києва – з кожної проданої сумки власники бренду частину грошей віддають на купівлю і посадку дерева – можна навіть самому обрати сорт саджанця!

Ірина Ванникова

Головною деталлю на ексклюзивному подарунку для Ірини Ванникової стало саме фото телезірки, яке було нанесене на одну зі сторін сумки. Ця світлина з благодійної фотосесії у тропічному стилі від української стилістки Ксенії Яровчик. Жінка, маючи вроджену рідкісну урологічну хворобу, створила фотопроєкт аби зібрати гроші собі на лікування. Ірина Ванникова одразу вирішила долучитися та допомогти талановитій дівчині, роботи якої публікувалися на сторінках відомих модних журналів, зокрема у Vogue Italia. Також у благодійній фотосесії Ксенії Яровчик, але вже в індійському стилі Боллівуду, взяла участь ще одна телеведуча «Твого дня» Стася Ровінська.

Ірина Ванникова

Необхідна сума у 250 тисяч гривень була нарешті зібрана і Ксенія Яровчик нещодавно змогла відправитись на лікування до Сербії, у Белград.