Ірма Вітовська набрала 20 кілограмів заради фіналу "Маленьких гігантів"

Ірма Вітовська набрала 20 кілограмів заради фіналу "Маленьких гігантів"

У неділю, 22 листопада, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться фінал національного дитячого талант-шоу.

Поділитися:

У неділю, 22 листопада, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться фінал національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти". Перемога в проекті дістанеться одній з команд-фіналісток - Володимира Дантеса або Ірми Вітовської.

Зірковим наставникам доведеться викластися на всі сто разом зі своїми талановитими підопічними, щоб перемогти в "Маленьких гігантах", показавши номер-мюзикл зі своєю командою. Так, Ірма Вітовська для номера, стилізованого під відомий мультик "Жив-був пес", додасть у вазі 20 кілограмів. Саме стільки важить її костюм Вовка.
Дантес зі своїми підопічними перевтілиться у Сімейку Адамсів, і покаже в номері вражаючі спецефекти.

Женя Лебедину, учаснику команди Дантеса, доведеться перебороти свій страх висоти, щоб знову здивувати глядачів постановкою і дорослим віршем Володимира Висоцького. А "шаргородський діамант" Саша Подолян цього разу переспіває у власній неповторній манері хіт гурту "ВВ" "Країна мрій".

Справжній допит влаштують представники оригінального жанру Женя Лебедин та Марк Терентьєв зірковому гостю фіналу Потапу. Маленькі учасники повинні будуть по-дорослому проінтерв'ювати зірку в "битві за життя". Так, Марк і Женя вивідають у Потапа, як із-за чого він свариться з Настею, чи знає що таке квантове випромінювання і які погані вчинки приховував від батьків.

Нагадаємо, наступний ефір "Маленьких гігантів" - суперфінал проекту, в якому команди Ірми Вітовської та Володимира Дантеса битимуться в битві дитячих талантів за перемогу в проекті.


Залишився всього один крок до перемоги!