Ірма Вітовська прокоментувала участь свого сина в дитячих талант-шоу

Ірма Вітовська прокоментувала участь свого сина в дитячих талант-шоу

Уже восени на телеканалі "1+1" стартує нове національне дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти". 

Поділитися:

Уже восени на телеканалі "1+1" стартує нове національне дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти". Як ми вже повідомляли, наставниками малюків стануть Ірма Вітовська та Володимир Горянський.

Ірма виховує 4-річного сина Ореста і має досвід спілкування з дітьми як в житті, так і в телевізійних шоу. Участь у "Маленьких гігантах" для неї не перший досвід роботи в дитячих проектах телеканалу "1+1" - минулого року акторка була ведучою програми "Мій малюк зможе". В інтерв'ю "КП" акторка зізналася: вона не проти, якщо її син захоче взяти участь у подібних шоу.

"Це вибір батьків і дитини, спільне бажання. Якщо у мого сина з'явиться бажання, і я побачу в ньому необхідні для такого шоу здібності, можливо, ми про це подумаємо. Адже якщо ваша дитина гарно розповідає вірш або смішно показує когось, то це ще не означає, що він зможе реалізувати себе в подібному проекті. Все індивідуально", - зазначає відома актриса.

Продюсери проекту "Маленькі гіганти" запрошують до участі маленьких акторів, талантів оригінального жанру: розмовного, комедійного, пародистів, вундеркіндів, дітей-індиго, дітей-екстрасенсів, надзвичайно кмітливих і дотепних, безпосередніх дітей, а також вокалістів і танцюристів.

Згідно з правилами, до перемоги учасників поведуть 6 наставників - зірки шоу-бізнесу, актори, телеведучі, танцюристи. А оцінювати виступи команд у кожному ефірі буде журі з 3 українських зірок. Взяти участь у кастингу можуть діти віком від 4 до 12 років. Для участі потрібно заповнити анкету. Відбір продовжений до 10 серпня.