Ірма Вітовська про "Мій малюк зможе": "Намагалася бути Мері Поппінс і Фрекен Бок у одному флаконі"

Ірма Вітовська про "Мій малюк зможе": "Намагалася бути Мері Поппінс і Фрекен Бок у одному флаконі"

Ведуча сімейного шоу завітала до "Сніданку з "1+1"

Поділитися:

Уже 15 червня на "1+1" стартує шоу "Мій малюк зможе", у якому діти грають, а батьки заробляють. Ведучою сімейного проекту стала Ірма Вітовська. До цього вона не знімалася в програмах такого формату. Та вже під час першого робочого дня Ірма дала зрозуміти, що з першого погляду знаходить спільну мову з дітьми. Про співпрацю з малюками і їхніми батьками Вітовська розповіла "Сніданку з "1+1".

"Ми з командою проекту сформулювали для мене завдання – стати подругою для сім‘ї і подругою для дітей. Тож я намагалася бути Мері Поппінс і Фрекен Бок у одному флаконі. Треба було стати якоюсь мірою суворою, щоб можна було десь прикричати на діток. Але так, щоб вони розуміли, що це жартома, не по-справжньому. І намагалася бути такою собі вчителькою, нянею, подругою, вихователькою. Вжитися в усі ці ролі мені треба було за дуже короткий час на знімальному майданчику", - розповіла Ірма.

Часом на місце героїв програми Ірма ставила свого трирічного сина Ореста, який дивує її щодня. Вітовська переконана, безпосередність дітлахів обов'язково припаде до душі глядачам.

"Думаю, нас дивитимуться і молоді батьки, й люди, які поки не планують мати дітей, але побачивши випуски, отримають насолоду і задумаються. Бабусям, прабабусям і дідусям також буде цікаво. Вони дивитимуться на учасників і віддзеркалюватимуть усе, що відбуватиметься, на своїх внуків чи племінників", - описала потенційних глядачів Вітовська.

Проект уже відзнято, тому відомо, що за час шоу батьки виграли півмільйона гривень. Кожна сім'я, якій вдалося перемогти, поїхала додому із сотнею тисяч, яку витратить на навчання своєї динини.

"Ми навмисне не говоримо, що це гроші на шубу мамі чи на вудку татові. Ми закладаємо хороший меседж для суспільства: кошти добре вкладати в освіту", - розповіла ведуча сімейного проекту Ірма Вітовська.

Більше дізнавайтеся у "Сніданку з "1+1":

 

Дивіться шоу "Мій малюк зможе" уже цієї неділі о 21.00 на "1+1".