Ірма Вітовська вважає, що зірвала джекпот на шоу "Маленькі гіганти"

Ірма Вітовська вважає, що зірвала джекпот на шоу "Маленькі гіганти"

Сьогодні в ефірі "Сніданку з 1 + 1" актриса театру і кіно і наставник дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" Ірма Вітовська розповіла про свій "джекпот" на проекті.

Поділитися:

Сьогодні в ефірі "Сніданку з 1 + 1" актриса театру і кіно і наставник дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" Ірма Вітовська розповіла про свій "джекпот" на проекті. Зіркова наставниця поділилася, що дуже цінує талант учасника своєї команди Саші Подоляна, якого судді проекту Наталія Могилевська, Юрій Горбунов та Олена Шоптенко називають самородком.

"У Саші оперний вокал. У нього справді екстрасенсорні здібності, тому що коли він співає, те, що відбувається з глядачами в залі, описати складно. Мені з ним дуже пощастило, я вважаю, що це мій джекпот", - розповідає Ірма Вітовська.

Крім того, зірковий наставник поділилася, кого вважає головним конкурентом на шоу.

"Є дуже сильні учасники і в команді Володимира Горянського, і у Вови Дантеса, і у Насті Каменських, і у Ольги Фреймут. Але взагалі складно оцінювати, бо всі учасники нашого проекту талановиті", - розповідає Ірма Вітовська.

Нагадаємо, цієї неділі, 1 листопада о 21:00, на телеканалі "1+1" команди Володимира Дантеса, Ірми Вітовської і Ольги Фреймут битимуться в баттлі за можливість далі продовжити участь у шоу. Рішення, яка команда покине проект, прийматимуть зіркові судді шоу – Наталія Могилевська, Олена Шоптенко та Юрій Горбунов.