Іван Ганзера презентує дебютний альбом "Я не могу тебя терять"

Іван Ганзера презентує дебютний альбом "Я не могу тебя терять"

UNIVERSAL MUSIC представляє альбом переможця шоу "Голос країни" Івана Ганзера.

Поділитися:

UNIVERSAL MUSIC представляє альбом переможця шоу "Голос країни" Івана Ганзера.

Перший в житті Івана альбом складається із найважливіших для нього пісень: від пісні, що принесла йому перемогу, "Не плач, тато!" до авторських робіт самого артиста - "Я не могу тебя терять" і "Я буду з тобою".

Більшу частину альбому склали улюблені пісні Вані - благо, більшість з них він зміг показати телевізійній публіці під час шоу. Це "Не тревожь мне душу, скрипка" Костянтина Меладзе, "Сам собі країна" Кузьми Скрябіна і багато інших.

Робота над альбомом велася протягом року на студії Євгена Ступки Troy Zvukozapys. У запису брали участь багато українських музикантів, а пісня "Чому я не сокіл" записана спільно з всесвітньо відомим бандуристом, народним артистом України, Романом Гриньківом.

Вже на початку грудня альбом Івана Ганзера "Я не могу тебя терять" з'явиться на прилавках музичних магазинів.

Дмитро Коннов (Universal Music Group): Для нашої компанії дебютний альбом Івана - перший досвід роботи з українськими виконавцями. За час роботи над ним ми почали співпрацювати і з Наталкою Гордієнко, а також готуємо альбом Паші Табакова. Але Іван для нас - справжній дебют. Ми дуже сподіваємося, що пісні і самого Вані, і класика української музичної сцени в його виконанні, і кращі російські і світові хіти сподобаються слухачам не менше, ніж трек "Я не могу тебя терять", продажі якого вже перевищили півтора мільйона легальних завантажень.

Іван Ганзера: Ще в дитинстві, після одного з моїх чергових проступків, мама сказала мені такі слова: "Синку, як би важко тобі не було, потрібно завжди знаходити в собі сили говорити правду, чого б тобі це не коштувало, ніколи не здаватися, довіряти своєму серцю і вірити в Бога". Повинен зізнатися, що під час роботи над диском, ці слова не раз спливали в моїй голові.

Скажу чесно, запис у студії мені давався не дуже легко, тому що це, в принципі, перший мій досвід роботи в професійній студії. Та й сам я людина дуже самокритична, для мене важливо все до дрібниць. Як буде виглядати композиція уже в готовому вигляді? Або партія якого-небуть інструмента окремо?

Під час запису вокалу ми з Євгеном Ступкою домовилися, що будемо писати всі пісні цілісно без усяких студійних хитрощів, щоб не порушувати мій енергетичний посил і слухач відчував, ніби він знаходитися на живому концерті. Одного разу в гонитві за вдалим дублем для пісні "Не тревожь мне душу, скрипка" наш звукоінженер Сергій Добровольський давав мені в навушники звук оплесків. А Євген зі студійної рубки кричав: "А зараз для вас виступає "Голос країни" Ваня Ганзера". З боку, звичайно, це виглядає смішно, але цей трюк реально працював. І цьому є пояснення. Просто я звик співати для людей, маленький, великий зал, не важливо. Для мене важлива атмосфера і адреналін, який ти отримуєш під час живих виступів. На жаль, в студії таку атмосферу створити неможливо. Мені довелося вчитися співати без людей, що знаходяться в залі. Без того енергетичного обміну, між мною та глядачами. І зараз, коли наша праця потрапить на суд публіки, я дуже переживаю, щоб усе вдалося.