Із тилу — на фронт: в Україні на фронт відправлять ще одну категорію військовослужбовців

Мобілізація: в Україні на фронт відправлять ще одну категорію військовослужбовців — 1+1
freepik.com

Президент рекомендував відправляти воєнкомів з центрів комплектування, які "поросли мохом і коріннями", на лінію фронту.

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський доручив головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному відправляти воєнкомів із центрів комплектацій на фронт, а на їхні місця ставити воїнів, які отримали порання. Про це повідомив на брифінгу міністр оборони Олексій Резніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖБронювання працівників: хто має право на відстрочку від мобілізації (пояснює експерт)

"Є одна із простих рекомендацій Президента України. Він дав серйозну рекомендацію главкому Валерію Залужному — переважну більшість воєнкомів, які давно сидять (у центрах комплектацій) відправляти як військовослужбовців на лінію фронту. А скеровувати на їх місце військовослужбовців, які отримали поранення, які знають, у тому числі, як правильно проводити роботу з реалізації мобілізаційних потреб", — сказав міністр оборони. Він додав, що в центрах комплектації "багато людей, які сидять там віками, поросли мохом і коріннями", а також  про те, що "Реформа центрів комплектації давно вже на часі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли можна не приходити до військомату після отримання повістки: чи є законні причини (коментує експерт для ТСН)

Як нині відбувається проходження ВЛК і як це процес хочуть спростити, дивіться:

 

Новини по темі