Kalush Orchestra відкрили фінал "Євробачення-2023" (відео)

Як Kalush виступили на "Євробаченні-2023": відео
instagram/kalush.official

Український гурт KALUSH розпочав фінал "Євробачення-2023"

Поділитися:

В ефірі зараз фінал "Євробачення-2023", де Україну представлятиме гурт TVORCHI під номером 19. Відкрили фінал конкурсу минулорічні переможці, український реп-гурт Kalush.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко прокоментував найчуттєвіший номер півфіналу "Євробачення-2023"

Ураїнський гурт Kalush Orchestra вийшли на сцену "Євробачення-2023" в Ліверпулі з композицією Stefania, яка минулого року принесла їм перемогу на пісенному конкурсі. На жаль, цьогоріч Україна не змогла приймати "Євробачення" через війну, яку розв'язала росія. Однак організатори потурбувалися, аби дійство мало український акцент в Ліверпулі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зворушливо! Кейт Міддлтон взяла участь у виступі Kalush Orchestra для відкриття фіналу "Євробачення-2023"

Родзинкою відкриття "Євробачення-2023" стала участь принцеси Вельської Кейт Міддлтон, яка на підтримку України зіграла на фортепіано у відеролику Kalush Orchestra. Також на відкритті міжнародного конкурсу виступили Jamala, Go_A, Тіна Кароль та Verka Serduchka. 

Нагадаємо, ведучою від України на "Євробаченні-2023" виступає Юлія Саніна, а незмінним коментатором — ведучий "Сніданку з 1+1" та ЖВЛ Тімур Мірошниченко.

Новини по темі