Канал "1+1" допоможе українцям вивчити англійську мову

Канал "1+1" допоможе українцям вивчити англійську мову

Починаючи з 23 жовтня, в ніч з п'ятниці на суботу о 00:30 в ефірі каналу "1+1" транслюватимуться англомовні серіали з українськими субтитрами.

Поділитися:

Починаючи з 24 жовтня, в ніч з суботи на неділю о 00:30 в ефірі каналу "1+1" транслюватимуться англомовні серіали з українськими субтитрами.

Першим в ефірі з'явиться американський постапокаліптичний комедійний серіал The last man on Earth ("Остання людина на Землі"), створений продюсером Уіллом Форте.

"Почати показ серіалів мовою оригіналу з американського The last man on Earth ми вирішили виходячи з декількох критеріїв. По-перше, це культова картина, прем'єра якої відбулася в цьому році, і інтерес глядача до цього продукту зараз дуже високий. А по-друге, враховуючи, що наш проект спрямований на вивчення англійської мови, The last man on Earth в цьому плані є оптимальним рішенням, оскільки в початкових епізодах в ньому використовується мінімальна кількість діалогів, відповідно, глядач буде поступово звикати до засвоєння інформації іноземною мовою", - коментує Андрій Коваль, програмний директор каналу "1+1".

Зазначимо, такий спосіб перегляду серіалів є звичайною практикою у багатьох європейських країнах і демонструє свою ефективність. Це сприяє не лише розширенню словникового запасу, але й розумінню гумору носіїв мови, а також особливостей іншої культури.

Крім того, передувати кожній серії картини буде проект "Спільна мова", в якому будуть руйнуватися стереотипи в питанні вивчення іноземної мови. Вже 24 жовтня у прем'єрному випуску своїм досвідом поділиться фронтмен гурту "Океан Ельзи", тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук.

"Спільна мова" - соціальний проект телеканалу "1+1". Це 9 персональних історій людей різних професій, які діляться особистим досвідом вивчення іноземної мови, подоланням труднощів під час вивчення та вживання. Проблема розглядається з двох позицій: глибокої та серйозної зі сторони дорослого, та легкої і безпосередньої – з боку дитини. У проекті візьмуть участь як відомі українці, лідери думок такі, як Святослав Вакарчук, Олег Скрипка, Сергій Ребров, так і прості люди, які руйнують стереотипи в питанні вивчення іноземної мови. Так, у проекті можна буде побачити 78-річну жінку, яка зі словником вивчила англійську мову, щоб побачити сім'ю своєї дочки в Америці; дівчинку, яка написала листа королеві Великобританії; поліглота, який освоїв англійську мову по аудіокнигах Агати Крісті та багато іншого. Проект "Спільна мова" був розроблений телеканалом "1+1" за підтримки ініціативи "21 листопада".