Канал 1+1 покаже новий мультсеріал про легендарних козаків

Канал 1+1 покаже новий мультсеріал про легендарних козаків

За сюжетом мультфільму, головні герої Око, Грай і Тур вирушать у подорож Європою.

Поділитися:

Медіа група 1+1 медіа, відеосервіс MEGOGO і студія анімації Baraban розпочали виробництво анімаційного проекту Козаки. Футбол - нового мультсеріалу про легендарних персонажів.

За сюжетом мультфільму, головні герої – Око, Грай і Тур – вирушать у подорож Європою. Кожна серія буде присвячена їх пригодам у новій країні.

Телеканал 1+1 придбав ексклюзивні права на телепоказ 26 епізодів мультсеріалу. У свою чергу, онлайн-кінотеатр MEGOGO володіє ексклюзивними інтернет-правами.

Анімаційна галузь в Україні є сильною і перспективною, проте її розвиток вимагає значних інвестицій, до яких держава поки не готова. Саме тому медіа група 1+1 медіа об'єдналася з найбільшою інтернет-платформою для того, щоб підтримати унікальний національний анімаційний продукт, який є відомим і улюбленим не тільки багатьма поколіннями українців, а й за межами країни, - говорить генеральний директор групи компаній 1+1 медіа Олександр Ткаченко.

Авторами ідеї серіалу є Едуард Кирич, заслужений художник України і творець образів козаків, а також продюсер студії анімації Baraban Едуард Ахрамович.

Анімаційний проект Козаки. Футбол - це абсолютно нова, сучасна історія. Серіал повинен нагадати забуті враження та емоції від перегляду мультфільму Як козаки у футбол грали, який вийшов у 1970 році. За довгий час, який минув відтоді, козаки перетворилися на справжню легенду і стали улюбленцями глядачів кількох поколінь, - каже Едуард Ахрамович.

Іван Шестаков, директор з маркетингу MEGOGO, зазначає, що на українському ринку існує значний дефіцит контенту для дітей та молоді, а попит, за даними відеосервісу, - дуже високий.

Інвестиції у виробництво мультсеріалу про козаків - це наш перший, пробний крок у розвитку потенціалу української анімації та кіновиробництва з метою подальшої популяризації контенту в 15 країнах, де ми також представлені, - зізнається Іван Шестаков.

Мультсеріал про легендарних козаків глядачі телеканалу 1+1 і користувачі онлайн-кінотеатру MEGOGO побачать влітку 2016 року, напередодні Чемпіонату Європи з футболу.

Довідка. Мультиплікаційна історія про козаків почалася з мультфільму Як козаки у футбол грали, який вийшов у 1970 році.

Останній епізод - Як козаки інопланетян зустрічали - був знятий у 1987 році. Авторами циклу фільмів про козаків є художник Едуард Кирич і режисер Володимир Дахно.

Головні герої - Око, Грай і Тур потрапляють у неймовірні пригоди, зустрічаючись з людьми різних країн і епох, навіть з грецькими богами і інопланетянами.

Новини по темі