Канал 1+1 представив новорічне оформлення

Канал 1+1 представив новорічне оформлення

Телеканал представив нові особливі заставки

Поділитися:

До новорічних свят телеканал 1+1 змінив ефірне оформлення та представив нові особливі заставки. У них усі ведучі телеканалу звертаються до глядачів зі святковими побажаннями, а також закликають українців зустріти Новий рік разом із вірою в те, що все буде добре.

Зірки 1+1, не втрачаючи оптимізму та почуття гумору, власним прикладом показують, як просто підтримати того, хто поруч. Так, Ольга Фреймут допомагає Юрію Горбунову розплутати шарф, який зачепився за декорації. Алла Мазур через екран телевізора посилає українцям янголятка-охоронця. А ведучі ТСН Наталія Мосейчук і Лідія Таран продовжують думки одна одної: "В цей час у всіх нас спільні мрії – перемога і мир!"

"Ми віримо, що у новому році все буде добре. Ми в цьому впевнені!", – діляться святковим настроєм ведучі "Голос. Діти" Юрій Горбунов та Катя Осадча. А Володимир Зеленський впевнено додає: "І нехай хтось спробує позбавити нас душевного тепла – не дочекаються!"

"До Правди та Справедливості, які стали нашим девізом восени, ми вирішили додати Впевненість та Оптимізм, які зараз так потрібні усім українцям. Саме тому взимку ми даруватимемо нашим глядачам свято – щодня, щохвилини. В ефірі "1+1" вони побачать найкращі фільми, зустрінуться з улюбленими кіногероями, буде багато прем'єр і сюрпризів", – говорить Олена Мартинова, директор з маркетингу "1+1 Media".

Також в ефірі 1+1 з'явилися короткі відеоролики з особистими побажаннями від ведучих. Наприклад, знаний кулінар Руслан Сенічкін бажає українцям смачного року, а Соломія Вітвіцька – справжніх друзів поруч.