Канал 1+1 знімає нове реаліті «Щоденник медіума»

Канал 1+1 знімає нове реаліті «Щоденник медіума» | 1+1

Прем'єра незабаром!

Поділитися:

Телеканал 1+1 готує нове реаліті-шоу «Щоденник медіума», в якому людина с особливими здібностями допомагатиме учасникам знайти відповіді на хвилюючі питання теперішнього та минулого. Виробництвом проекту на замовлення каналу займається студія «Пілот».

Героями програми стануть люди, які поділилися своїми історіями, заповнивши заявку на сайті. Зі своїми переживаннями до програми звернуться і знаменитості. Допомагатиме всім медіум Анастасія, яка виступає «посередником» між світом живих та мертвих. Разом із героями вона шукатиме відповіді на запитання людей, які пережили смерть когось із близьких.

Попросити пробачення у рідних, які залишили цей світ, отримати відповідь на питання «чому?», дізнатися, за яких обставин життя обірвалося насправді, попрощатися та відпустити – медіум намагатиметься допомогти в усьому, чого хоче кожна людина, яка втратила когось із рідних.

Анастасія виховує разом із чоловіком трьох дітей, веде звичайний спосіб життя і до 18 років не знала, що має дар. Вона навчалася в медичному університеті, працювала в службі швидкої допомоги. Одного разу вона приїхала на виклик до чоловіка, в якого вже зупинилося серце. Всі спроби лікарів реанімувати чоловіка були марними. Тоді Анастасія вперше побачила, як душа залишає тіло. Відтоді вона бачить душі постійно і допомагає людям.

Як медіум уживається з цим даром, з якими історіями звертатимуться до неї герої програми, та як Анастасії вдасться допомогти людям, телеглядачі дізнаються в ефірі телеканалу 1+1 вже незабаром. 

Новини по темі